یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستمم مثل شما بود با بتای ۲۰۰ باردار بود نگران نباش احتمالا لقاح شما روز ۱۴ پریودی شکل نگرفته دیر تر نطفه بسته شده که بعد یه هفته پریود نشدن داره کم کم بالامیرهد
خدا حفظش کنه پسرتونو اینکه دو برابر شده هر 48ساعت خوبه ولی نمیدونم چرا بازم میترسونن ادمو
نترس من روزی ک رفتم سونو دادم هنوز ساک حاملگی دیده نمیشد تو رحمم دکتر سونوگراف میگفت همیننننن الان برو بیمارستان بستری شو خارج رحمیه باید سقط کنی خداخیرش بده دکترمو میگفت چون زود رفتی سونو هنوز جنین وارد رحم نشده ۲هفته دیگه برو حتما ساک دیده میشه من ۲هفته کارم گریه بود یهویی تو شرای بد حامله شدم در عین نخواستن ولی دلم پر میزد ک چیزیش نباشه سالم باشه ۲هفته بعد رفتم همه چی اوکی بود فقط صبرکن و استرس نداشته باش خدا بزرگه عزیزم.
تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.