2777
2789
خدایا یه آدم باید چقدر کودن ونفهم باشه که بخواد بخاطر چنین موضوعی کسی رو سرزنش کنه یا اصلا به چشم عی ...

خیلیا رو دیدم حتی معلم و اینکه سو استفاده میشه از این ادم ها از همه چیشون 

اعتماد بنفسشون، مهربونیشون، زیبایی شون، موقعیتشون و... 

مگ آدما با این عناوین دسته بندی میشن؟😐 

من هیچ نظری ندارم دربارش چون اصلا منطقی نیست رو این حساب بخوام نظری داشته باشم یا رفتارم فرق کنه ... 

فقط بابت این موضوع ناراحت میشم و فکرم درگیرش میشه چون قطعا یکی از بدترین اتفاقا ‌رو تجربه کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاااااااااش بمیرم این حرف ها این تاپیک های پردرد پر از کج فهمی رو نبینم.

خیلی از دنیا خسته شدم .

کاش خدا یه قانونی میذاشت اگر هر آدم پنج بار یه سوره رو پشت هم بخونه یعنی درخواست مرگ داره خسته شده 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
موافقم ولی تمسخر می کنن این ادما رو دلم میسوزه و براشون گریه میکنم 

منم فقط بچه هارو دیدیم شاید مسخره کنن  اونم از سر نادونی بزرگترارو ندیدم. همسایمون پسرش ۴ سالش بود شوهرش فوت شد پسره ۷ سالش شد تو کوچه  چنتا دوستاش دورشو گرفته بودن میگفتن بابا نداریو.... 

ولمون کن 

خیلیا رو دیدم حتی معلم و اینکه سو استفاده میشه از این ادم ها از همه چیشون  اعتماد بنفسشون، مهر ...

اونا آدمای بیشعورین

اتفاقا حتی نباید با مهربونی هم برخورد بشه با بچه ی یتیم،خیلی عادی مثل بقیه بچه ها باید دیده بشن نه با ترحم وتبعیض

دلتنگ آواز قو🦢

خیلی سخته .. من اگه ببینم واقعا یکی بی پدر مادره میمیرم  حالم جوری بد میشه که تو همون لحظه اشکم میفته و بنظرم یتیمی فقط و فقط از فُقدان مادره 

قبلا اینجوری بودم ولی ن تااین حد تاااینکه خاله م رو از دست دادم .. و دخترش ک فقط 10 سالشه موند پیش مامانم از اون لحظه تا الان من اگه دختر خاله م رو ببینم محاله گریه نکنم 4ساله که خاله م ب رحمت خدا رفتن ولی هنوز داغش تو دلمونه و بچه ش واقعا یتیم شد بااینکه ما و مامانم هیچی واسش کم نذاشتیم خیلی گناه داره هیچی مث مادر نمیشه ..

اونا آدمای بیشعورین اتفاقا حتی نباید با مهربونی هم برخورد بشه با بچه ی یتیم،خیلی عادی مثل بقیه بچه ...

دقیقا از دلسوزیای بیجام متنفرم.  مثلا همین همسایمونو که گفتم پسرش ۴ سالش بود...  بذ هم رفتیم مراسم سینه زنی خونه ی همسایه... مداحه که خانم بود حین خوندن اشاره کرد به پسر بچه همسایمون که یتیمه... که مثلا مثلا حضرت رقیه.. یتیمه...    .مامان پسره هم خیییلی بدش اومد که تو جمع زنه اشاره کر پسرش یتیمه بااخم بلند شد دست بچشو گرفت رفت بیرون. حقم داشت

ولمون کن