2777
2789
عنوان

شوهر دو قطبی

3700 بازدید | 21 پست

رفقا به نظرتون شوهری که وقتی باهاشی یهو باهات جر و بحث میکنه و توهین و کتک .. 😪

بعد که قهر میکنی خونه مامانت بهت پیام میده و ی جوری باهات حرف میزنه انگار به کل عوض شده چه رفتاری باید داشته باشم ؟😓

بعضی دوستان تو تاپیک قبلی نوشتن گل بخره بیاد باهات آشتی کنه 

آخه وقتی باهام آشتی میکنه میریم سر زندگی 

تا روز سوم خوبه ولی بعدش شروع میکنه به گیر دادن و بهونه گرفتن و دستور دادن ...

واقعا موندم 😑

خیلی سخته

شوهر خاله منم اونجوره

افسرده ات میکنه و خیلی حال بدیا رو باید بجون بخری

ببرش دکتر

اینددفعه شرط کن باید دکتر بره

بچه دارم نشو فعلا.

همون رفتارارو با بچت هم میکنه باکه بدترشو.

تو زنشی باید باهات بسازه بعضا بهت باج میده اما بچه رو اینجوری نمیکنه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افراد دو قطبی تا یک هفته علائم مخالف رو دارن گوشه گیرن زورگو حرف حرف خودشونه شکاک و چندین علائم دیگه اگر فقط با دعوا و زورگویی پیش میره اما تا وقتی میری و ازش دور میشی دوباره میخواد تو برگردی احتمال از نبودن و یه سری اتفاقات حس خوبی نمیگیره و حس مالکیت و امنیت میگیره که توانایی کنترلش رو نداره و چیزای دیگه هم ممکنه 

به هرحال حتما حتما یه زوج درمانگر برو تا همه چیو مورد برسی قرار بده و آزمون شخصیتی هم انجام بده 

📚🖋️ Clinical psychologist 
نه دهه شصتیه 😶

نه عزیزم منظورم این بود در دهه 30 سالگی یعنی 30 تا 39 سالگی به سر میبره 😁😁

که اگر قبلا اینطور بوده و میدونستی درمانش سخت تره و خیلی زمان بر 

و اگر در همین دهه به اوج رسیده یازم درمان طولانی رو داره اما اگر همکاری کنه قابل پیشگیری و بهبوده

📚🖋️ Clinical psychologist 

عزیزم شوهرت زن نمیخواست ببخشیدااا کلفت میخواست ببخشید چون تاپیکتو دیدم ک غذا وبعدش چای و فلان البته ماهم از این کارا میکنیم ولی اینکه مردت سختگیرباشه و زور بگه خیلی بده باید رواخلاقش کار کنه خودشو عوض کنه وگرن تو ذره ذره آب میشی آخه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

گلم زندگی همینه منتظر گل و شیرینی نباش برو سر زندگیت گاهی تو کوتاه بیا گاهیم مثل الان اون کوتاه میاد کلا زندگی یعنی گاهی ک و کور شدن

مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹