2777
2789
عنوان

کمر درد در هفته 16

2330 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من تا هفته 12 کمر درد دل درد پریودی داشتم ک بعد 12 دیگ درد نکرد تا 15 هفته از 15 هفته هرازگاهی کمرم درد میکنه امروز کلا درد میکرده الانم درد میکنه ی مقدار بعد استراحتتم خیلی زیاده دراز میکشم بدتر میشم راه میرم اینا درد نمیکنه دراز میکشم و مدت طولانی میشینم دو هفته پیش هم سونو طول سرویکس بود 39 بود جفتمم خلفیه دوتام سقط داشتم تو بارداری قبلمم کمر درد داشتم میترسم بنظرتون طبیعیه یا برم پیش دکترم روزی دوتام شیاف استفاده میکنم کمر دردم درحدی نیس ک شدید باشه ولی خب تو کمرم درد هس همش طبیعیه بنظرتون تو این هفته وزنمم بالاس البته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم کمرم درد میکنه هم لگنم..میگم اصلا نشینم دراز نکشم که دوباره دردش میگیره.از 4ماهگی این دردارو د ...

من فقط کمر درد دارم اونم وقتی دراز میکشم چون تا 12 هفته استراحت مطلق بودم عادت کردم کلا دیگ نمیتونم برم بیرون یا سرپا وایستم کاری کنم همش دراز کشم ک بدتر میکنه دردامو

اکثرا تاپیکا امشب باردار میگن یاانفولانزا گرفتن یا کمر دردن یکی ک خودم باشم لکه بینی دارم یکی گفت بچ ...

ای بابا بارداری همش درده والا هروز ی ورمون درد میکنه از بس رفتم دکتر خسته شدم

من فقط کمر درد دارم اونم وقتی دراز میکشم چون تا 12 هفته استراحت مطلق بودم عادت کردم کلا دیگ نمیتونم ...

منم همینم چقدرم بخاطرش ازمایش گرفتن ازم ولی هیچ مشکلی نداشتم ..دردام انقد زیاد بود دیگه به گریه میوفتادم پاهامو تکون نمیتونستم بدم..ولی الان خداروشکر یه هفتس نگرفته‌..شمام با توجه به سابقت حتما به دکترت بگو

منم همینم چقدرم بخاطرش ازمایش گرفتن ازم ولی هیچ مشکلی نداشتم ..دردام انقد زیاد بود دیگه به گریه میوف ...

ای بابا چقدر اذیت میشه ادم تو بارداری آره گفتنش ک صد در صد میگم میگم یعنی چهارشنبه نوبت دارم همون موقع بگم یا فردا زنگ بزنم بگم