دوستان یه چیزی دلم رو خیلی پر کرده میخوام بگم .... اونم اینه که من یه آدم قد بلندم 173cm قد دارم ... ولی همیشه توی مدرسه بخاطر قدم منو مسخره میکردن و باعث میشد اعتماد به نفسم بیاد پایین یا از خودم بدم بیاد ..
یه همکلاسی داشتم که ازش متنفرم از شانس بد من از کلاس اول تا سال آخر دبیرستان با من بود همیشه منو مسخره میکرد ولی من به روم نمیآوردم ... سال آخر دبیرستان وقتی امتحانمو دادم اومدم بیرون بعدش اونم اومد بیرون بهم گفت اِ این دراز هم بیرون که ... خیلی ناراحت شدم البته من جوابشو دادم و بازم خندید بهم با دوستش انگار حرف منو نشنید ... رفتم پشت مدرسه و گریه کردم ... هیچ وقت نمیبخشمش و امیدوارم دیگه چشمم بهش نخوره ... البته چون اصلا شخصیت خوبی نداره باعث میشه بیشتر ازش حالم بهم بخوره ...
خیلیم عالیه من ۱۶۷ ۸ هستم آرزوم بود ۱۷۰ باشم این قد برای مدلینگ استاندارده و خوب از بعضی بی فرهنگ های از دنیا عقب نباید توقع داشته باشی این چیزا رو بفهمن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ادم ها معمولا چیزایی رو مسخره میکنن که عمیقا دوست دارن اونو داشته باشن
قدت واقعا خوبه
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
منم قدم ۱۷۰ تو مد کسی مسخره نمیکرد ولی یه دختر دگ بود قدش ۱۸۵ بود خیلی بلند بودا بعضیا تیکه مینداختن اصن ب خودش نمیگرف یه جوری توجه نمیکرد ک طرف خودش ساکت میشد
وا قد بلند هم ی معیار جذابیت واقعا الان خیلی ها دوست دارن قدشون بلند باشه،من 170دوست دارم حداقل 175باشم دیگه هم این فکرو نکن ،اینجور آدما برای هر چیزی ی سوژه پیدا میکنن