2777
2789
عنوان

داشتن قد بلند بده ؟

3544 بازدید | 70 پست

دوستان یه چیزی دلم رو خیلی پر کرده می‌خوام بگم .... اونم اینه که من یه آدم قد بلندم 173cm  قد دارم ... ولی همیشه توی مدرسه بخاطر قدم منو مسخره میکردن و باعث میشد اعتماد به نفسم بیاد پایین یا از خودم بدم بیاد ..‌

یه همکلاسی داشتم که ازش متنفرم از شانس بد من از کلاس اول تا سال آخر دبیرستان با من بود همیشه منو مسخره میکرد ولی من به روم نمی‌آوردم ... سال آخر دبیرستان وقتی امتحانمو دادم اومدم بیرون بعدش اونم اومد بیرون بهم گفت اِ این دراز هم بیرون که  ... خیلی ناراحت شدم البته من جوابشو دادم و بازم خندید بهم با دوستش انگار حرف منو نشنید ... رفتم پشت مدرسه و گریه کردم ... هیچ وقت نمیبخشمش و امیدوارم دیگه چشمم بهش نخوره ... البته چون اصلا شخصیت خوبی نداره باعث میشه بیشتر ازش حالم بهم بخوره ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم ها معمولا چیزایی رو مسخره میکنن که عمیقا دوست دارن اونو داشته باشن 

قدت واقعا خوبه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

منم قدم ۱۷۰ تو مد کسی مسخره نمیکرد ولی یه دختر دگ بود قدش ۱۸۵ بود خیلی بلند بودا بعضیا تیکه مینداختن اصن ب خودش نمیگرف یه جوری توجه نمیکرد ک طرف خودش ساکت میشد 

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖

منم هم قد توهم

عزیزم اونا درک و شعور ندارن 

خیلی ها از خداشونه یه سانت ب قدشون اضافه شه😀

تمام مدل ها قدشون بلنده حتی ریحانا

سعی کن تناسب اندام داشته باشی چاق نشی

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.