2777
2789

یکیش اینه که زیاد ادرار دارم خیلی زیاد به قدری که اگه یکم دیر برم میخوام بریزم تو خودم 

از جام پا میشم چشام سیاهی میره برای ۱۰ ۱۲ ثانیه 

سر درد زیاددددددد

خستگیو خواب آلودگی  

عرق زیاد یعنی هر روز باید برم دیگ شدم موش آب کشیده

و یهو لاغر شدم 

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بری دکتر ازمایش بدی 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
احتمالا دیابت اما بازم ما دکتر نیستیم

وای خدایا اخه فقط ۲۰ سالمه دیابت چرا ولی خیلی عاشق چیزای شیرینم خیلی شکلاتو شیرینی میخورم

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

امکان دیابت هست ک اگر زود بری با دارو کنترل میشه و پرهیزغذایی کنی کلا برطرف میشه اب زیادمیخوری؟؟

نه خیلی کم فقط با غذا میخورم گاهی ام ی نصفه میخورم ولی   من عاشق شیرینیو شکلاتم بدون اینا نمیتونم زندگی کنم😓😓

اشتها داری

ی مدت خیلی کم میخوردم ولی الان آره هرچی میخورم سیر نمیشم😅