دوستدارگربه مدیر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 2138 عنوان بچه ها این نشونه ها علائم چه بیماریه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 18 پست یکیش اینه که زیاد ادرار دارم خیلی زیاد به قدری که اگه یکم دیر برم میخوام بریزم تو خودم از جام پا میشم چشام سیاهی میره برای ۱۰ ۱۲ ثانیه سر درد زیادددددددخستگیو خواب آلودگی عرق زیاد یعنی هر روز باید برم دیگ شدم موش آب کشیدهو یهو لاغر شدم چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂 1401/08/29 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستدارگربه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 2138 ی آزمایش کلی بده باشه گلم مرسی چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂
دوستدارگربه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 2138 بهتره بری دکتر ازمایش بدی باشه عزیزم ممنون چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂
1998ghazalbanoo عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 664 نه خیلی کم فقط با غذا میخورم گاهی ام ی نصفه میخورم ولی من عاشق شیرینیو شکلاتم بدون اینا نمیتو ... طبعت چیه؟امکان داره سردی کرده باشی تکرر ادرار داشته باشی و سرگیجت هم بخاطر کمبود اب باشه بازم حتما ازمایش بده اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
دوستدارگربه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 2138 طبعت چیه؟امکان داره سردی کرده باشی تکرر ادرار داشته باشی و سرگیجت هم بخاطر کمبود اب باشه بازم حتما ا ... باشه عزیزم ممنون چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂