سلام عزیزم. خداخیرتون بده که تجربه خودتون رو گفتید، با حرف بقیه بیخیال کمک نشو خواهر، منم چند وقته به نتیجه شما رسیدم برای رشد موهام و تازه امروز از همین معجون روی موهام گذاشتم اتفاقی امروز بعد شروع کار خودم چون سرچ میکردم صفحه شما رو دیدم و خوشحال شدم که قبلا کسی این راه رو رفته و مداومت کرده و الحمدلله داره نتیجه میگیره و راضی هست. بهتون تبریک میگم و امیدوارم عالی عالی تر بشه رشد موهاتون.
فقط یه نکته اینکه شما که کم خونی داری بده فریتیین هم برات بنویسه آزمایش بده یه جا خوندم بالای 70 بایستی باشه برای موی خوب، خودم 24 شدم بعد کلی تلاش و بازم دارم تلاش میکنم و قرص آهن میخورم و گاهی زینک.
یه توصیه هم دارم برای دوستانی که میگن با حنا ریزش داشتن حرفشون درسته اما دلیل داره که حنا به یه عده میسازه به یه عده نه یا روغن درمانی، کسی که طبع سرش سرد هست احتمالا حنا براش مناسب نباشه و با روغن های گرم در صورت چرب نبودن مو بهتر شاید نتیجه بگیره.
طبع سرد و گرم سر حتی روی نحوه ریزش مو تاثیر میذاره. برای مشخص شدن طبع سر میگن دستت رک بزار روی سرت زود گرم شد گرمه، به مرور گرم شد سرد هست. سرد باشه ظاهرا بیشتر قسمت شقیقه کم میشه و گرم باشه از فرق سر ریزش داره. پس دوستان محترم اگر از یک روش نتیجه نگرفتید نتیجه تلاش کس دیگه رو زیر سوال نبرید.
عزیزم اگر پیام رو دیدی چون من اینستا ندارم ممنون میشم روس اسکراب موی چرب هم توضیح بدی یا نحوه استفاده از ماسک حنا که گفتید اونجا آموزش داده چطوری بزنیم به مو. بازم بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون یه دنیا ممنونم.