2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371622 بازدید | 318 پست

[QUOTE=284712767]فلوکونازول ولی طبق دستور پزشک یه مدت زمان مشخص و مقدار خاصی باید بخوری[/QUOTمرسی که پاسخ دادی،عزیزم میشه توضیح بدی شوره سرت به چه صورت بود وتوچه مدت زمان به چه صورت خوردی،واقعاً دیگه عاصی شدم ازدست این پوست سر 

[QUOTE=284712767]فلوکونازول ولی طبق دستور پزشک یه مدت زمان مشخص و مقدار خاصی باید بخوری[/QUOTمرسی که ...

خواهش میکنم 

یادم نیست الان قرصش یجوریه که فقط هر شش ماه یبار حق داری بخوری لطفا با یه پزشک مشورت کنید ممکنه برای شما مضر باشه من ۳  ۴ هفته بیشتر نخوردم و شوره های سرم بصورت پوسته پوسته بودن رو کف سرم و دونه خیلی ریز مثل نمک هم میریخت رو مانتوم و بالشتم لطفا سرخود قرصی رو مصرف نکنید حتما حتما از یه متخصص پوست مشورت بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من به کل دروغ گفتم و محاله دیگه به کسی بخوام جواب پس بدم بای 

سلام عزیزم. خداخیرتون بده که تجربه خودتون رو گفتید، با حرف بقیه بیخیال کمک نشو خواهر، منم چند وقته به نتیجه شما رسیدم برای رشد موهام و تازه امروز از همین معجون روی موهام گذاشتم اتفاقی امروز بعد شروع کار خودم چون سرچ میکردم صفحه شما رو دیدم و خوشحال شدم که قبلا کسی این راه رو رفته و مداومت کرده و الحمدلله داره نتیجه میگیره و راضی هست.  بهتون تبریک میگم و امیدوارم عالی عالی تر بشه رشد موهاتون.

فقط یه نکته اینکه شما که کم خونی داری بده فریتیین هم برات بنویسه آزمایش بده یه جا خوندم بالای 70 بایستی باشه برای موی خوب، خودم 24 شدم بعد کلی تلاش و بازم دارم تلاش می‌کنم و قرص آهن میخورم و گاهی زینک. 

یه توصیه هم دارم برای دوستانی که میگن با حنا ریزش داشتن حرفشون درسته اما دلیل داره که حنا به یه عده می‌سازه به یه عده نه یا روغن درمانی، کسی که طبع سرش سرد هست احتمالا حنا براش مناسب نباشه و با روغن های گرم در صورت چرب نبودن مو بهتر شاید نتیجه بگیره. 

طبع سرد و گرم سر حتی روی نحوه ریزش مو تاثیر میذاره.  برای مشخص شدن طبع سر میگن دستت رک بزار روی سرت زود گرم شد گرمه، به مرور گرم شد سرد هست. سرد باشه ظاهرا بیشتر قسمت شقیقه کم میشه و گرم باشه از فرق سر ریزش داره. پس دوستان محترم اگر از یک روش نتیجه نگرفتید نتیجه تلاش کس دیگه رو زیر سوال نبرید. 

عزیزم اگر پیام رو دیدی چون من اینستا ندارم ممنون میشم روس اسکراب موی چرب هم توضیح بدی یا نحوه استفاده از ماسک حنا که گفتید اونجا آموزش داده چطوری بزنیم به مو. بازم بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون یه دنیا ممنونم. 

سلام عزیزم. خداخیرتون بده که تجربه خودتون رو گفتید، با حرف بقیه بیخیال کمک نشو خواهر، منم چند وقته ب ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم پیامت و دیدم بخدا من قصدم کمکه چون الان خیلی از ما خانما موهامون کم شده حالا نمی دونم بخاطر تغذیه بد و روغن های غیر سالمه یا چی خیلی خانما تو موهاشون کچل شده من که انقد غصه می خوردم شده بود بزرگترین آرزوم انقد تحقیق کردم تا بالاخره فهمیدم چیکار باید بکنم خداروشکر حنا واقعا برای من مثله معجزه بود تا به آرزوم برسم از اون روز که اون خانم اون جوری گفت از اکانتم خارج شدم گفتم دیگه فراموشش میکنم چرا باید به کسی کمک کنم بعدم‌ ازم طلبکار باشن اما حالا پیام شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم انشالله برای شمام جواب بده واقعا مو برای همه ما مهمه من که همش غصه موهام می‌خوردم حتی کاشتم برای خانما جواب نمیده ولی خداروشکر الان روحیم خوبه حتی می خواهم موهام تا گیسو کمندی پیشرفت بدم من تو اینستا کلی زنهای خارجی دیدم حتی با روغن تراپی موهاشونو احیا کردن زن های روس م کلی فالو دارم که با حنا موهاشون عالی شده 

سلام عزیزم. خداخیرتون بده که تجربه خودتون رو گفتید، با حرف بقیه بیخیال کمک نشو خواهر، منم چند وقته ب ...

عزیزم من فک کنم فریتینم خوب باشه من هموگلوبین م مشکل داره من تالاسمی مینور دارم هموگلوبین م دکتر گفت سایزش کوچیکه عدد فریتینم تو آزمایش نرمال بود نمی دونم باید چیکار کنم 

باور کن حنا به بیشتر آدما میسازه من رو سر خواهرممم رویش دیدم به نود درصد میسازه ولی این روش ها مداومت شدیدی میخواد مثل باشگاه رفتن که با چندسال نتیجه میگیری حداقلش دوسال و نیم ولی از همون اولا میتونی موهای ریز که جدید درمیان و ببینی ولی خوب مو تا ده یا پانزده سانت رشد کنه یه سال طول می‌کشه تا حجم موهامون زیاد بشه با این رویش ها پس صبر میخاد من الان یه سالو سه ماه بصورت مداوم دارم میزارم کلی رویش داشتم و همچنان باید ادامه بدم 

برای اسکراب کف سر مخصوصا موی چرب که واجبشه چون خیلی خیلی کف سر تمیز تو رویش تاثیر داره باید نمک دریا و سرکه سیب و مخلوط کنی مثله ماست بشه شلی ش بعد وقتی موهاتو خیس کردی بزنی کف سرت و آروم اسکراب کنی کل کف سرتو تا آلودگی ها کامل برن 

بعدم‌ میتونی با شامپو بشوری 

باور کن من انقد تحقیق میکنم چون مو برام خیلی مهمه خیلی ها تونستن موهاشو نو برگردونن پس ما هم میتونیم فقط بدی ما ایرانیا آینه روشهای سریع میخایم از حنا هم بدشون میاد فک میکن خیلی بی کلاسه بخدا موی پر و سالم که قشنگه نه موهای دکلره مثله پشم که اصلا هیچ سلامتی نداره انقد پیج خانم های روس میبینم کیف میکنم همش دنبال زیبایی طبیعی هستن ورزش میکنن اندامشون عالی نه دنبال عمل لیپوماتیک به موهاشونم انقد قشنگ میرسن حنا هم بعضیاشون میزنن elenaتو یوتیوب سرچ کن ببین با حنا چه مویی ساخته تازه موهای روشنی هم دارن اما عارشون نمیاد

سلام عزیزم. ممنونم از راهنمایی که کردی اسکرابر هم امتحان میکنم ان شاالله نتیجه بگیرم. یه تجربه هم خودم دارم من یه مدت هست از شامپو سعی کردم استفاده نکنم و موهام رو با پودر رباسین میشورم خوبم کف میکنه. همین امروزم بعد معجون مو شامپو هم بردم گفتم شاید لازم بشه دیدم همون رباسین کار خودش رو مثل همیشه انجام داد و دیگه شامپو نزدم. هم موهام رو نرم میکنه هم چربی رو کنترل میکنه. من از روغنش چون موهام چربی استفاده نمیکنم چون خودشم میگه برای کسی کا موهاش چربه یه مدت از پودر استفاده کنه. به نظرم اینم برای دوستانی که مشکل موی چرب دارن خوب باشه. با برکت هم هست هر دفعه مقدار کمی میخواد البته برای من که موهام کمه.  بازم بابت راهنمایی ممنونم ازت خداخیرت بده، مخصوصا امیدوار شدم که تلاش کنم و منتظر گیسو کمندی باشم البته به قول شما نه زود تند سریع 

سلام عزیزم. ممنونم از راهنمایی که کردی اسکرابر هم امتحان میکنم ان شاالله نتیجه بگیرم. یه تجربه هم خو ...

دقیقا منم دنبال روشی هستم از شامپو استفاده نکنم یه مدتم نزدم چون حنا و ترکیبات که میزدم خودش پاکسازی میکرد خیلی سرچ کردم تا جایگزین شامپو پیدا کنم فقط یه خاک رس دیدم که خارجیا میزنن که ایران زیاد پیدا نمیشه چقدر خوب که شما جایگزین پیدا کردید عزیزم از کجا باید بخرم آخه من نشنیدم اسمشو

سلام عزیزم. ممنونم از راهنمایی که کردی اسکرابر هم امتحان میکنم ان شاالله نتیجه بگیرم. یه تجربه هم خو ...

رفتم الان سرچ کردم مثله اینکه خیلیا ازش راضی بودن و گیاهیه و برای پوست سر چرب منم دقیقا همچین چیزی میخام چقدر خوب شد باهم میتونیم اطلاعاتمونو تبادل کنیم آخه چربی سر واقعا مشکل بزرگیه برای ریزش من هر روشی رفتم جواب نداده یه روزه چرب میشه همین شامپو ها هم تشدیدش میکنه

این خانم ببینید چطور موهاشو احیا کرده حتما پیجشو ببینید خیلی های دیگه هم تونستن پس ماهم میتونیم این خانم تو چهار سال عاااالی شدن موهاش حتما پیجشونو ببینید

سلام  میشه برای اسکراب کامل بگید؟ آب قاطی نمیکنید؟ فقط سرکه سیب و نمک ؟ بعد ماساژ میدید پوس ...

سلام آره فقط سرکه سیب و نمک قاطی می کنم باید غلظتش شبیه ماست شع بعد تو حموم اول موهامو آبکشی میکنم بعد کامل کف سرمو باهاش اسکراب میکنخ

خواهر مهربون ممنون که تجربه تون رو به اشتراک گذاشتین من حتما استفاده میکنم توکل به خدا که منم جواب میگیرم. پیجی که معرفی کرده بودین رو هم فالو‌کردم خیلی مطالبش خوب بود ممنون برای معرفی.به امید خدا نتیجه که گرفتم میگم بهتون.در پناه عشق و نور باشین🙏🌹