2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371633 بازدید | 318 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم، خیلی متشکر که تجربه ی مفیدتون رو با بقیه به اشتراک گذاشتید، نکاتی رو که گفتین خوندم، فقط ب ...

سدر نه باعث سفیدی نمیشه .جفت هم همون پوست بلوط که عطاریا دارن

من هم بعداز عید وقت گرفتم برم پی ارپی ببینم دکتر چی میگه بنطرم حنا تینا جرته چون من هم هر موقع گذاشت ...

من از نوجوونی بدلیل چربی و شوره کف سر ریزش گرفتم پوست سرم بصورت پوسته پوسته بود که یدور قرص خوردم شوره تموم شد ولی بدلیل اون تایم ریزش مو شدید داشتم کف سرم یکم خلوت شده البته زیاد مشخص نیست ولی خب موهام کلا کم پشت شدن الانم ریزش موم در حد دو سه روز ۱۵تا دونه اس ولی رفتم پی ار پی شاید موی جدید دربیارم دکترم گف پی آر پی چون از پلاسمای خودته از موزوتراپی و هیرفیلر که مواد شیمیایی هستن خیلی بهتره

اها دکتر نرفتی 

من هموگلوبینم کمه واسه همینم موهام ریخت این سالها وگرنه موهام خیلی پر بود .فردا پیج چندتا اینستایی که خارجی آن میزارم برید نگاه کنید چطوری موهاشون برگردوندن قبل و بعدم تو پیجشون دارن

من از نوجوونی بدلیل چربی و شوره کف سر ریزش گرفتم پوست سرم بصورت پوسته پوسته بود که یدور قرص خوردم شو ...

واقعا اگه اونجوریه که یاید موهات خیلی مر بشه بعداز حموم چند تا میشه یا تو حموم چندتاست ریزشت 

واقعا اگه اونجوریه که یاید موهات خیلی مر بشه بعداز حموم چند تا میشه یا تو حموم چندتاست ریزشت 

عزیزم من به کل دروغ گفتم و محاله دیگه به کسی بخوام جواب پس بدم بای 

آمپول بیوتین تا۶هفته ..هفته ای یکی...وشامپوسبغ عالیه واقعا.......هردوشون عالیه من هرچی امتحان کردم ف ...

میشه از شامپو و آمپول عکس بدی میخوام بگیرم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟