2777
2789
عنوان

با آدم شکاک چجوری رفتار کنیم؟

191 بازدید | 49 پست

خانما پدرم خیلی شکاکه من یمدتی هست خیلی تو خودمم حرف کم میزنم فک میکنه دارم کاری میکنم همش میگه کاش بفهمم تو اون گوشیت داری چیکار میکنی .حتی چندبارم گوشیمو چک کرده ولی هیچی پیدا نکرده🚶‍♀️

چطوری برخورد کنم؟دارم منفجر میشم از عصبانیت 

Freedom

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوش اصلاگوشی دست نگیربزاروقای رفتی تواطاقت بعدهم کسی ندیدم رودخترش شکاک باشه رو زن دیدم ولی رو دخترندیدم ایناکه شکاکن اغلب یاکاری توگذشتشون انجام دادن یادارن انجام میدن زیر زیرکی وگرنه کسی الکی شکاک نمیشه

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

وای خیلی رو مخه ..میدونم چی میگی ..منکه تو اتاقم بودم از بیماری بیحال شده بودم میگفت این معتاده داره ترک میکنه .صد در صد میره بیرون دنبال مواد ..یعنی ..دفاعم کنی میفهمن نقطه ضعفت شده ،بیشتر تکرار میکنن

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
چند سالته  سعی بیشتر وقت باهاش بگذرونی جلوش زیاد تو گوشی نباشی بهش اعتماد بده

بخدا من تو اتاقمم بعد اینجام گوشی دستمه یهویی میاد درو باز میکنه مثلا اگه کاری میکنم سریع بفهمه.در صورتی که بخدا من هیچکاری نه کردم و نه میکنم 

Freedom
جلوش اصلاگوشی دست نگیربزاروقای رفتی تواطاقت بعدهم کسی ندیدم رودخترش شکاک باشه رو زن دیدم ولی رو دختر ...

ن به قران هیچکاری نکردم گفتم که گوشیمم چندبار گشته اصلا نمیدونم چرا همچین میکنه

Freedom
وای خیلی رو مخه ..میدونم چی میگی ..منکه تو اتاقم بودم از بیماری بیحال شده بودم میگفت این معتاده داره ...

کسی که شکاک الکی شکاک نیست این حرفوازمن قبول کنیدخودشون مرتکب خطاشدن که شکاکن میگه هرکس همونجوره دیگرانم اونجوری میبینه ازتجربه های تلخی که داشتن هست

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
کسی که شکاک الکی شکاک نیست این حرفوازمن قبول کنیدخودشون مرتکب خطاشدن که شکاکن میگه هرکس همونجوره دیگ ...

عموهام عمه هام پدربزرگم هیچکدومشون اینطوری نیستن .فقط بابای منه . نمیدونم چرا .کاش میفهمیدم

Freedom
کسی که شکاک الکی شکاک نیست این حرفوازمن قبول کنیدخودشون مرتکب خطاشدن که شکاکن میگه هرکس همونجوره دیگ ...

اینا مادرشون اینجوریه اینقد از بچگی تو گوششون خونده .یعنی در حد پارانویید .همه رو خطاکارو فاسد و معتاد میدونن..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ