2777
2789

من داداش ندارم،بابامم که اینجوری همیشه چغلی خونوادمونو جلو خواهراش میکنه 😤

بخدا این خوبه مرده، اخلاقش مثل زناس پیش هرکس میشینه باید غیبت کنه، انقدم خودشو مظلوم بی حاشیه داره 🤨 

من اصلا از خونه بیرون نمی رفتم خیلی تا همین تازگیا که برا گواهی نامه و کار بسته بندی از خونه صبح و بعد ظهر میرم خونه 

من کلا چند سالی هست بعد دبیرستان از خونه بیرون نرفتم 

بعد یبار که از سرکار بابام منو می رسوند خونه بهم گفت چطور بودکار، من برا شوخی گفتم امروز بسته بندی نداشتیم ولی همین قدر که صبح زود پا شدم از خونه زدم بیرون خیلی خوب بود انقدر آدم توی واحد و توی بازارن اصلا آدما رو می بینم حالم خوب میشه. 

حالا بیاین که رفته بچه ننه چغل رفته برا خودشیرینی پیش خواهراش که کلا با مامانم ضدن 

گفته سارا میره سرکار میگه وقتی میرم بیرون انقده انقده آدم چقدر آدم هست تو کوچه و بازار من نمی دیدم 🤦‍♀️

عمه هام یکی زنگ میزنن خبر میگیرن که سارا چیکار میکنه میره بیرون آدم میبینه 

هرکی ندونه فکر میکنه ما آدم ندیده ایم از خونه پامونو بیرون نمی زاریم 

آخه خدایی بابای آدم پشت آدم حرف بزنه چغلی کنه من اصلا دلم نمی خواست کسی بفهمه میرم سرکار 

حالا جای من بودین با باباتون چه رفتاری نشون می دادین 

دختری که پشتش به باباش گرمه ولی باباش پشت سرش حرفای ابرو ریز بی ربط میزنه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شانس خونواده نداشتم من 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

می ترسم شوهر خوبم گیرم نیاد 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقش مثل زنها ست غیبت میکنه ‌؟ خداییش این جملات چیه میگید  مثل صبح یکی تامیک زده شوهرم مثل د ...

خاب مرد باید سنگین باشه چیه مرد بترسه یا یکسره چغلی کنه 🤨😂

هوف مث بابای من من اینه شمعدون نقره نخریدم طرح نقره خریدم به انتخاب خودم به شوهرمم گفتم نمیخام تو این چیزا زیاد هزینه کنیم بجاش طلا اینا خوب میخریم رفته بود قشنگ تو جمع خونوادگی گفته بود اره گفته که نمیخام زیاد خرج کنی بجا نقره طرح بگیر اه اه اه دگ حرفامون ازش قایم میکنیم 

یه فروردینی بی حوصله

هوف مث بابای من من اینه شمعدون نقره نخریدم طرح نقره خریدم به انتخاب خودم به شوهرمم گفتم نمیخام تو ای ...

منکه کلا حرف نمی زنم باهاش، البته عین خیالشم نیست بازم فرصت گیر بیاره عمل چغلی رو تکرار میکنه 😕😤

چقدربد....عیبی ندارع

بهش بکو یا راجب من باعکسی حرف نزن یامن باهات کاری نداذم دگ

انقدسخت نگیر..اون عمه هاتم بزارررررر  کف بالا بیارن انقد حرف بزنن

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
چقدربد....عیبی ندارع بهش بکو یا راجب من باعکسی حرف نزن یامن باهات کاری نداذم دگ انقدسخت نگیر..ا ...

نع دیگه سنگین میشم شوخی هم نمیکنم هیچ حرفیم نمی زنم آدم چغل خبرچین دهن لغ باید همینطوری باهاش رفتار بشه هرچی بگی کف دست بقیس😤😑😤

پدرشوهرمن یه چرتایی میگه..یبارگفت رون دخترفلانی بزرگه...هیزه نکبت

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
خاب مرد باید سنگین باشه چیه مرد بترسه یا یکسره چغلی کنه 🤨😂

خب مگه همه خانم ها این صفاتو دارن؟ 

اصلا مگه این کارا جنسیتیه؟ بستگی به آدمش داره

هم‌نوع خودتو نکوب🌝

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.