2777
2789
عنوان

ضربه به جای حساس همسر

45076 بازدید | 211 پست

سلام خانوما فوری بدادم برسید داشتم باشوهرم بحث میکردم یه فحش بدی بم داد منم دمپایی رو گرفتم محکم باتمام قدرت پرت کردم سمتش 

من کمرشو نشونه گرفتم ولی برگشت و خورد زیر شکمش  بدجوری هم محکم پرت کردم دمپایی رو نیم ساعته از درد داره گریه میکنه  بشین پاشو میره ادرار کرد و میگه توادرارش خونه چیکارکنیم دردش اروم بشه کسی تجربا داره

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروسلی وارد میشود 

گودااااا

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃