2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم داشته باشیم  یا خیلی کم هست مدرسه ای که معلم با روش خلاقانه بتونه به بچه ها اموزش بده و باعتث علاقه مندی شون بشه مدرسه ای که فقط به درس اهمیت نده به پرورش و رشد مهارت های اجتماعی هم توجه کنه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فکر نکنم داشته باشیم  یا خیلی کم هست مدرسه ای که معلم با روش خلاقانه بتونه به بچه ها اموزش بده ...

ممنون 

میشه یکم بیشتر بگید اخه باید اون فرم و پر کنم

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
ممنون  میشه یکم بیشتر بگید اخه باید اون فرم و پر کنم

یعنی مثلا یک معلم برای اموزش ریاضی حالا پایه ی دبستان در نظر میگیرم بتونه با استفاده از هنر بچه ها را به ریاضی علاقه مند کنه چون ریاضی یک درس خشکه مثلا یا تو علوم بهشون دیداری اموزش بده تو ذهنشون بمونه یا هر درسی مثل ادبیات یا.....

بعد در مورد روابط اجتماعی اینکه در یک جامعه باید چطوری برخورد کرد یا رفتار کرد یا حتی اردو بزاره مدرسه یک بار برن خرید یا حتی فرقی نداره  پسر یا دختر یک روز تو مدرسه معلم بگه بیایید مواد سالاد اولیه را بیارید و با کمک هم یک سالاد الویه درست کنید این میشه همکاری چیزی که تو ایران به شدت کمه یا یاد دادن مسایل اقتصادی به زبام ساده یا یک ساعت هایی بچه ها کتاب متفرقه بیارن و بخونن سر زنگ ادیبات البته کتاب هایی که مجازه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یعنی مثلا یک معلم برای اموزش ریاضی حالا پایه ی دبستان در نظر میگیرم بتونه با استفاده از هنر بچه ها ر ...

ممنون

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
ممنون

خواهش میکنم امیدوارم کمکی کرده باشم 

سلام عزیزم پرسش نامه رو پر کردی آخر؟ چی نوشتی؟ 

سلام اره😂😂

همون چیزایی که مامان امیر پرهام گفت