2777
2789
عنوان

فولیکول 14 16 18

165 بازدید | 14 پست

بچه ها ماه پیش فولیکولم روز 15 پریود 23و24 بود و باردار نشدم. حالا بازم با 15 تا کلومیفن امروز روز 14 پریودم 14 16 18 بود. به نظرتون حامله میشم؟ واقعا خسته شدم یک و سال و 9 ماهه منتظرم😔

اره خیلی خوبه فولیکول هات

من میگم همین ماه باردار میشی عزیزم😍

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور حامله نشدی ۲۴ خیلیه من سر پسرم فقط ی فولیکول ۲۰ داشتم امپول نزدی؟؟ خدایی نکرده کیست نشده باشه ب ...

نمیدونم والا. امروز که بازم سونو دادم گفت 14 و 16 و 18 هستش. و کلا 24 و 25 هرپریودم پروژسترون میزنم

مرسی عزیزم انشاالله خدا از دهنت بشنوه یک سال و نه ماهه منتظرم 

حسم میگه مادر میشی همین ماه فقط قبلش بخودت وشوهرت برس 

موز خرما عسل مغزیجات بخورین قبل اقدام 

روز تخمک گزاریت میدونه چه روزیه دقیق؟؟؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
حسم میگه مادر میشی همین ماه فقط قبلش بخودت وشوهرت برس  موز خرما عسل مغزیجات بخورین قبل اقدام&n ...

خدا از دهنت بشنوه. والا 3 ماهه کلومفین میخورم آمپول پروژسترون میزنم پریودم مرتب شده. 30 روزه اس

خدا از دهنت بشنوه. والا 3 ماهه کلومفین میخورم آمپول پروژسترون میزنم پریودم مرتب شده. 30 روزه اس

روز تخمک گزاریتو میگم بعداز پریودیت چه روزیه؟

اگه نمیدونی کیت بگیر خیلی خوبه 

من همیشه دقیق نبوده باید کیت بذارم حتما. 

انشاالله که همین ماه نتیجه بگیری عزیزم 

فقط بعداز رابطه سریع پانشو حداقل یکساعت دراز بکش بعد خودتو بشور خاهر

پاهاتوهم یه چن دقیقه بالا نگه دار