2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینکی هسی؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

کو

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

حاجی ناموسا بنظرت با این مشخصاتی ک دادی میتونیم جواب بدیم  

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏

نه چشات ریز نیس قشنگه

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀