2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همه چی شوخی با قرص برنجم شوخی.؟ 😂مگه ممکنه نکشه ابهت این قرص رو زیر سوال نبرین😂

خداروشکر فیکشو خورده

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  
دیگه خودکشی هم نمیتونیم بکنیم    

استغفرالله....خدا نیاره اون روزو برای هیچکس.

پیش ماهم چند نفری با قرص برنج خودکشی کردن ک خدا روشکر نمردن میگن حتما قرصا تو عدس و ماش بودن اثرشون رو داده به اونا... یا فاسد شدن

💖
عزیزم قضاوت نکنید.آدمایی که دست به ابن کار میزنن به حدی از پوچی رسیدن که اصلا براشون اطرافیان و احسا ...

ببین مشکل جامعه ما همینه وقتی یچیزی میگی یقینا یکی هست بگه عزیزم اینجوری نیست.

من که نگفتم همه ی مردم صدرصد، اما خیلیا برای جلب توجه هست. مثلا یکی هفته پیش تاپیک‌زده خودکشی کنم نامزدم بهم توجه کنه!

هر افسرده ای لزوما خودکشی نمیکنه، الان صد ها مراکز مشاوره و روانشناسی هست، پس اینا برای چی ایجاد شدن ؟ مریضای قابل بستری انقدر فراوان نیستن که همه با هم یه هدف داشته باشن.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ببین مشکل جامعه ما همینه وقتی یچیزی میگی یقینا یکی هست بگه عزیزم اینجوری نیست. من که نگفتم همه ی مر ...

مشکل جامعه شاید این باشه که ما تا وقتی با کفش کسی راه نرفتیم میایم میگیم چرا فلان کارو نمیکنه.خودکشی تصنعی مشخصه یارو میدونه زنده میمونه ولی به هر دلیلی برای جلب توجه اینکارو میکنه.کسی که قبل خودکشی هم خبر میده یعنی هنوز یه قسمت از خودش میخواد زنده بمونه.کسی که با قرص برنج و دار و بلندی و...خودکشی می‌کنه یعنی میخواد بمیره.ببین حتی مصرف داروی ضد افسردگی هم حدی داره سرخوشی کاذب میدن ولی کافیه قطع بشن فرد باید انگیزه لازم رو برای رفتن به روانپزشک و مصرف قرص و زندگی کردن پیدا کنه و گرنه هزاران بارم بره پیش روانشناس و...بازم برمیگرده به همون حالت.

ببین مشکل جامعه ما همینه وقتی یچیزی میگی یقینا یکی هست بگه عزیزم اینجوری نیست. من که نگفتم همه ی مر ...

من با این افراد از نزدیک سرو کار داشتم.زشتی زندگی رو دیدن و بعدش به هر دلیلی نتونستن سرپا بشن.بهترین چیزم براشون انگیزه اس.انگیزه که خوب بشن 

مشکل جامعه شاید این باشه که ما تا وقتی با کفش کسی راه نرفتیم میایم میگیم چرا فلان کارو نمیکنه.خودکشی ...

شما نیمه خالی رو میبینی ، نیمه پر رو هم ببین خیلیا هستن که درمانشون رو پیگیری میکنن، از اونا نیستن فقط بخوان دو تا قرص بالا بندازن سرخوش شن. 

بخاطر ناآگاهی هایی که دارن خودشونو وارد منجلاب نمیکنن که بعدش بخوان بمیرن. چمیدونم مثل ازدواج با ادمای غلط و ... بخاطر نقص آگاهی از دنیا و آفرینش احساس پوچی نمیکنن و ... 

یه عده ی کمی این وسط شرایط بدی دارن ، یا روانشون از همون بدو واقعا مشکل داره یا اینکه تو محیط بدی رشد کردن. اینا حق دارن افسرده باشن، اما از دل همینا هم آدمای موفق زیادی تو جامعه اومده. 

من خودم تو مشاوره بودم، طرف صد دفعه میاد میگه شوهرم جونم به لب رسونده، افسرده شدم. بعد میگه پدرم بهم ارث اپارتمان داده، اما میترسم جدا شم! خب تو که به حرفای کارشناس توجه نمیکنی باید خودتو بکشی!

بازم میگم آدماییی هستن که اختلال شدید روان دارن و باید بهشون توجه بشه ، این چیزا رو میدونم. من کلی گفتم

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم