2777
2789

فکر میکنن اگر خودکشی کنن میتونن احساسات بقیه رو تحریک کنن، یا اینکه نباشن جای دیگه ای آرامش دارن و از این دست افکار غلط. در حالی که حتی بهترین خانواده ها هم طرفو بعد مدتی فراموش میکنن، اگر زن یا شوهر باشه مجددا ازدواج میکنه، اگر دوست باشه که کلا میره پی کارش، اگر دنبال آرامشم باشن باید تاوان گناه خودکشی رو بدن. اینهمه مشاوره و روانشپزشک....

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص برنج آمار زنده بودنش یه درصد هم نمیشه.موقع خوردنش میگن سریع روغن بخورید یه عالمه و سریعا برسونید دکتر‌.هر چند زیاد موثر نیس ولی خیلی کم میشه امید به نجات بست.چون قرص برنج اندامای داخلی رو میترکونه حتی اگرم خوب بشن مشکل پیدا میکنن.میگم که احتمالش بشدت کمه

گفتن ک دکترا گفتن خداروشکر فیک بوده الانم حالشون خوبه آوردنش تو بخش فقط ب خاطر اینکه بدنش چند روز مقاومت کرده یکم سطح هوشیاری پایینه ک دکترا گفتن درست میشه 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...💖🍀
بله ایشون بود ولی تاپیک نداره این

شاید پاک کرده 

چ مدونم

موقع سرچ یلدا زیاد بود 🤣

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻
فکر میکنن اگر خودکشی کنن میتونن احساسات بقیه رو تحریک کنن، یا اینکه نباشن جای دیگه ای آرامش دارن و ا ...

بیشتریا از دست شوهرا خودشونو میکشن شوهره یماه بعد میره عاشق میشه زن میگیره این وسط بچها بدبخت آسیب میبینن

فکر میکنن اگر خودکشی کنن میتونن احساسات بقیه رو تحریک کنن، یا اینکه نباشن جای دیگه ای آرامش دارن و ا ...

عزیزم قضاوت نکنید.آدمایی که دست به ابن کار میزنن به حدی از پوچی رسیدن که اصلا براشون اطرافیان و احساساتشون مهم نیس. کسی که حاضر شده جون خودشو بگیره مطمئنا برای تحریک احساسات نیس.امیدوارم هیچوقت به اون حد از افسردگی وپوچی نرسی

من شنیدم کسی که قرص برنج بخوره امکان نداره زنده بمونه 

اگه خدا بخواد زنده میمونه کسی بوده که خورده حتی چندروز تو کما بود ولی خدا خواست زنده موند بدترین کار خودکشی اکثرا وقتی داره میمیره طرف التماس همه میکنه نجاتم بدین

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)