2777
2789

واقعا خیلی ناراحت میشم

توی جمع خانوادگی مون بعضی از خانوما همسرشونو چنان با خاک یکسان میکنن با افتخار که انگار خیلی کار خوبیه!!

اخه عزیزم دیگه چیزی از اون مرد باقی موند که برای تو همسری کنه؟برای بچه ت پدری کنه؟

خداییش نکنید ازین کارا

بچه هاشونم همینو تکرار میکنن

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقایونی که خوبن که هیچی

حتی اگه مردی خیلی خوب هم نیس به نظرم بدتر میشه که بهتر نمیشه

هیج وقت کسی با تحقیر و کوچیک شدن بهتر نمیشه

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

ما ک‌تو زندگی‌ملت نیستیم..‌شاید اون اقا بر خلاف ظاهرش تو جمع ک‌مظلومه خیلی نکبت باشه 🌝

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
شوهرا چی همچین زنشونو له میکنن بعدم انتظار دارن ادم همه کار براشون بکنه 

اونم همینطور

حالا اینجا چون جمع زنونه ست خودمون رو گفتم

اخه همش از دست مردا مینالیم 

یه ذره هم خودمونو نقد کنیم دیگه

من تو جمع ن اما در پیام های زیبایی که بهش میدم مثله دیروز که بحثمون شد میشورم میدارمش نرم کننده پهنش ...

باز ایتطوری بهتر از توی جمع و پیش بچه هاست

مامان من دقیقا همینطوریه واقعا بابام خیلی صبوره البته پدرمم جدیدا داره تلافی میکنه😐

با مامانت صحبت کن خو