من دوتا سقط داشتم یکی تو چهارماهگی یکی پوچ بود،ازمایش کامل ژنتیک بد سقطم منو همسرم دادیم خداروشکر سالم بودیم جفتمون یکی بم گفت ممکنه چله داشته باشی با دوتا دعا نویس حرف زدیم یکی گفت هیچ چله ای نداری یکی دیگ گفت سه تا داری من خودم ب شخصه هیچ اعتقادی ب این چیزا ندارم میگم همچی کارخداست حکمت خداست حالا اومدم بپرسم کسی اینجوری شد مثل من؟چله بری کرد جواب گرفت،یا سقط مکرر داشت بدش بچه دار شد میخام اقدام کنم خیلی نگرانم نمیدونم اصلا چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ داشتی چجوری بچه دار شدی؟میگن چله داشته باشن بچه دار نمیشن اصلا
اره من قبل اینکه پسرم روبارداربشم یه مدت طول کشید بهم گفتن چله عروس بهم افتاده دقیقا عروسی من و زنداییم به فاصله ده روز بود (میگن تازه عروس ها تا چهل روز همونبینن)بعدش برام چله بری کردن بهم گفتن ماه سوم آزمایش خونت مثبت میشه ودقیقا همون شد
من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️