2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 21 بازدید | 30 پست
اهااا😂 همیشه برام سوال بود وااقعااا بعد چیکار میکنن که از رو طرف برداشته میشه؟

نمیدونم یه دعایی مینویسند میگن چله بری یعنی چله شو بریدیم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

چله نوزاد چجوریه؟

اطلاع زیادی ندارم فقط میدونم بخاطردوتاسقط هام بهم گفتن وقتی نوزاد بودم یکی اومده پیشم که یه دعا گردنش بوده باعث شده بچه های من داخل رحم نمونن

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز یه دکتر طب سنتی به من گفت که کسایب که بچشون سقط میشه وقتی باردار شدن گندم بزارن رشد کنه مث سبزه عید نوروز،اندازه یک وجب که شد با ریشه و برگ و همچیش بزارید تو آفتاب تا خشک بشه بعدم پودر کنید،میگفت اینو بخورید دیگه بچتون سقط نمیشه🤷🏻‍♀️

اطلاع زیادی ندارم فقط میدونم بخاطردوتاسقط هام بهم گفتن وقتی نوزاد بودم یکی اومده پیشم که یه دعا گردن ...

من دوستم ۱۵سال ازدواج کرد دوبارم چله بری کرد بچه دار نشدن یا گفتن دختر داییم بچه دار نمیشه یه سال عروسی کرد باردارشد بچش۷سالشه 

عزیز یه دکتر طب سنتی به من گفت که کسایب که بچشون سقط میشه وقتی باردار شدن گندم بزارن رشد کنه مث سبزه ...

تاگندم رشد کنه بچه ما سقط میشه که...

من درست ماه دوم روکه‌میخام تموم کنم ۸هفته خونریزی میکنم 

من دوستم ۱۵سال ازدواج کرد دوبارم چله بری کرد بچه دار نشدن یا گفتن دختر داییم بچه دار نمیشه یه سال عر ...

احتمالا جای خوبی نرفتن برا چله بری

تاگندم رشد کنه بچه ما سقط میشه که... من درست ماه دوم روکه‌میخام تموم کنم ۸هفته خونریزی میکنم 

بچه شما خود ب خود سقط میشه؟؟؟؟من بچه اولم تو غربالگری اول ان تیش بالا بود ک مجبور ب سقط شدم بچه دومم ک پوچ پوچ بود

نمیدونم والله،اینجایی ک ب من گفت۱۲میلیون ازم میخاد واقعا توان مالی انقد ندارم خیلی برام سخته چ مسخره ...

نه بابا چه خبرررررره ۱۲تومن

بچه شما خود ب خود سقط میشه؟؟؟؟من بچه اولم تو غربالگری اول ان تیش بالا بود ک مجبور ب سقط شدم بچه دومم ...

بله

تاگندم رشد کنه بچه ما سقط میشه که... من درست ماه دوم روکه‌میخام تموم کنم ۸هفته خونریزی میکنم 

خب شما از هفته چهار بارداریتون که بزارید حله دیگه،فک کنم کلا دو هفته طول میکشه،نیست زودتر درست کنید قبل از اینکه بفهمید درست کنید بزارید تو یخچال که خراب هم نشه

اره بابا باز میگفت باید قیمت جدید بگیرم این قیمت قدیمیه

اونجایی که من رفته بودم خیییییییلی پایینتر ازاین بود زیر یه تومن...البته اینایی که شما میگی بیشتر طالع بین گیرهستن سعی میکنن مردمو تیغ بزنن اما من میشناسم ک سادات هستن واصلا اصلا پول براشون مهم نیس میگن یه مبلغ ب عنوان نذر که به حاجتتون برسید...