2777
2789
عنوان

یه مشاور بیاد کمک کنه

39 بازدید | 8 پست

من از سال ۸۹چادری هستم حالا میخام به دلایلی بزارم کنار دیگه خسته شدم سختمه حالا شوهرم مخالفه گفت برو طلاق بگیر منم درخواست طلاق دادم توافقی نوبت مشاوره دادن حالا ب نظرتون من چی به مشاور بگم میترسم اون لحظه زبونم بند بیام جلو همسرم لال شم. اینم بگم همسرم اخلاقای بد دیگه هم داره مثلا زود عصبی میشه و محبت کلامی نداره و کلا دیگه خسته شدم از رفتارش

----»😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم اما شما میگید مشکلات دیگه ای هم دارید،میتونم بپرسم چرا میخواید چادر رو کنار بزارید؟

نمیتونم حملش کنم همش میفته از سرم

دوس دارم با شرایط جامعه و محیط الان لباس بپوشم

من موافق بد حجابی نیستم ولی دوس ندارم دیگه چادر بزنم

----»😊
نمیتونم حملش کنم همش میفته از سرم دوس دارم با شرایط جامعه و محیط الان لباس بپوشم من موافق بد حجابی ...

خب اینجوری که میگید حجابتون بد نیست فقط چادر ندارید،چون شاید همسرتون به خاطر اینکه روتون حساسه اینجوری کرده،ولی حتما برید حضوری پیش یه مشاوره حرفیه و ازشون کمک بخواید،زندگیتون خیلی مهمه،اینجا حقیقتش کسی نمیتونه کمکتون کنه،شما وقتی برید پیش مشاور تمام شرایط رو براشون توضیح میدید و ایشون هم کمکتون میکنن تصمیم درست بگیرید.