2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب قبلش توی اب بخیسون 

صبح ابشو عوض کن و بشورش و بریز توی قابلمه تا ۵ساعت بپزه و وسطش مغزپخت بشه 

پیاز نگینی رو خوب تفت بده بهش نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری رب بزن توی پیازها سرخش کن بریز داخل لوبیاها

قارچ هم میتونی بزنی خوشمزه میشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

پیاز تفت میدم با زردچوبه نمک فلفل ربم تفت میدم لوبیا رو میریزم جو پرک و میکس میکنم مثل آرد میشه میریزم توش یکمم آبغوره میریزم آخراشم گردو میریزم توش چون دوست دلرم میتونید نریزید 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

چیتی رو چندساعت یا از شب قبل بذار خیس بخوره چندبار آبشو عوض کن.سیر هم بزن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

لوبیا رو حتما ۲ روز خیس کن و چند بار آبش رو عوض کن 

بعد بزار توی زودپز .من ۱ساعت ونیم میزارم .حسابی بپزه و غليظ بشه 

پیاز داغ زیاد درست کن فلفل و زردچوبه و رب بزن به لوبیای پخته اضافه کن بزار جا بیفته غليظ و کم آب. من دوسه قاشق سس کچاب هم میزنم مثل بیرونی ها میشه

من لوبیا رو چشمی میریزم . مثلا دوتا لیوان فرانسوی. خیس میدم شب قبل دو سه بار آبشو عوض میکنم . بعدم ک یک ساعت با زود پز میذارم میپزه آب خیلی نمیریزم . یدونه پیازو تو یکم گوشت چرخی ورز میدم نمک و زردچوبه و کاری و فلفل سیاه و یه قاشق رب میزنم. بعد چن ملاقه از لوبیا رو میریزم‌توش میکوبم دوباره قاطی لوبیام میکنم یکمم آبلیمو تا جا بیفته غلیظ شه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

بذار لوبیاهات با یه کم نمک و زردچوبه و فلفل بپزه 

زیاد پر آب نباشه زودپز ،میتونی یه سیب زمینی هم خرد کنی توش که لعاب بده و غلیظ بشه 

وقتی پخت توی زودپز ،یه کم رب گوجه اضافه کن و پیازداغ از قبل درست کرده باش ،بریز داخلش ،بذار ده دقیقه جوش بزنه و غلیظ بشه 

میتونی یه کم قارچ هم جدا تفت بدی و بریزی داخلش

چی زدی؟

لوبیام چیتی بود  ، زردچوبه نمک زدم ، گزاشتم پخت بعدشم پیازو سرخ کردم ،وقتی پیاز سرخ شد دوقاشق رب زدم رنگ رب دربیاد تو روغن ،بعدم ریختمش تو قابلمه لوبیا و سیب زمینی ام خورد کردم ریختم داخلش ، گزاشتم اروم‌پخت تا غلیظ شد...خیلی خوب شده بود عین این کنسرویها بود فقط قارچ نداشتم که بزنم اما خوشمزه بود

لوبیا رو خیس کنی بعد بپزی بزرگ میشه اما خیلی بزرگ شدن

بستگی به نوع لوبیا داره یه سری لوبیاها درشت هستن یه سری ریز

من شب قبل خیس میکنم فرداش چندبار میجوشم ابش خالی میکنم بعد گوجه رو رنده میکنم با پیاز تف میدم نمک و فلفل و زردچوبه و سماق و گلپر میزنم میریزم رو لوبیا میذارم بپزه اگه اب گوست یا اب قلم هم داشته باشم میریزم یه دونه سیب زمینی درسته هم پوست میگیرم میریزم چند ساعت که گذشت و پخت رب تف میدم سیب زمینی رو در میارم اونم له میکنم میریزم تو لوبیا بعد میذارم جا بیفته

من لوبیاچیتی دوس ندارم بالوبیاقرمزدرس میکنم. اول میزارم میپزه تو دیگ بعد پیازداغ درس میکنم طلاییشد یه قاشق ارد تفت میدم تاسفت شه و ابش یکم رب میزنم فلفل سیاه نمک و فلفلک و اویشنو ادویه کاری بعد لوبیارومیریزم دولیوان اب خودش بعد پنج دیقه حامیفته 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
لوبیا رو خیس کنی بعد بپزی بزرگ میشه اما خیلی بزرگ شدن بستگی به نوع لوبیا داره یه سری لوبیاها درشت ه ...

فقط بعداینکه پیازوسرخ کردی یه قاشق اردوتفت بده نیبینی قد غلظت پیدامیکنه 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم