2777
2789
عنوان

از خونه اومدم بیرون

87 بازدید | 12 پست

چند روزه مادرم دوباره حرصشو سر من خالی کرده(تاپیک قبلی گفتم) امروزم از صبح هزار جور اخم و تخم کرده برام درحالیکه بی سر وصدا نشستم تو اتاق و اصلا کاری ب کار کسی ندارم، یهو گفت تو بی لیاقت بودی لیاقت شوهر نداشتی و نتونستی نگهش داری و اومدی نشستی ور دل من، بعدم گفت پاشو برو چشمم میوفته بهت عصبی میشم میبینم همه رفتن بچه دارم شدن توام نتونستی یه شوهرو نگه داری😅بابام و داداشمم خونه نبودن منم نتونستم چیزی بگم چون علنا بیرونم کرد. الانم جایی ندارم برم

الهی عزیزم کاش میشد مستقل بشی

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو هرچی هستم شما منو زاییدی و خودتم منو تربیت کردی ادم از دستپخت خودش اینقدر بد نمیگه تویقه خودشم اینجور تف نمیکنه مادرجان 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
جالب اینجاست منو با هزار دعا بدنیا آوردن ۱۱ سال بچه دار نمیشدن

دیگه خدا یه چیزی میدونسته نمیداده

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

درکت میکنم اسی سعی کن هرچه زودتر بری سرکار شبا برا خواب بیایی خونه من یه مدت قهر رفته بودم جهنم شده بود زندگیم حالا من سرکارمیرفتم میومدم مامانم میگفت باید کارایه خونه روبکنی به همه چیمم گیر میدادن حتی غذا خوردنم بخدا 

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر