2777
2789

سلام بچه ها من پسرم ۲۱ ماهشه و وزنش ۱۲/۵ و قدش ۸۵ 

خیلی خوب غذا نمیخوره حتما باید با گوشی یا تبلت سرشو گرم کنم تا بخوره وگرنه نمیخوره بازیگوشی میکنه 😞

شما بچه هاتون تو این سن چندتا قاشق مربا خوری برنج میخوردن ؟

من همین الانم ک شش سالشه سر غذا خوردنش مشکل دارم

ای بابا واقعا عذااابه 

کلا پسرم از بدو تولد بد غذا بود بخاطر همین همیشه استرس دارم که وزنش کم نشه یه وقت 

یه وعده نخوره خیلی ناراحت میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه رو از اول باید یاد بدی خودش غذا بخوره. وقتی از بچگی اجازه نمیدی با غذا بازی کنه قاشق بگیره دستش به زور گوشی و فیلم بهش غذا میدی خب اینجوری میشه.

من دخترم ۱۸ ماهشه خودش غذا میخوره گاهی میذاره من بهش بدم گاهی هم نه. نمیشمرم که چقدر میخوره. خودش هرموقع سیر شد پامیشه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

پسر منم بچه نخوری هست ولی من به هیچ وجه اصرار نمیکنم و شرطیش نمیکنم

چیزایی که دوست داره رو در دسترسش قرار میدم خورد خورد نخورد نخورد ، اگه میخوای بزرگ شد لجبازی کردن باهات رو یاد بگیره الان بهش گیر بده و لقمه هاشو بشمر ، عزیزم به بچه ت به چشم انسان نگاه کن نه عروسکی که قدرت تشخیص نداره اونم انسانه مغز داره پیام سیری و گرسنگی به مغزش ارسال میشه و تشخیص میده ، اگر بهش اصرار کنی یاد میگیره نسبت به پیام گرسنگی مغزش بی تفاوت بشه و با خودش هم لج کنه و میرسه روزی که سو تغذیه بگیره و از نمودار خارج بشه 

هر چی خورد خورد، بچه با بچه فرق می‌کنه یه روز فعالیتش زیاده گرسنه ست بهتر میخوره یه روز کمه کمتر میخوره ، یه روز خوابش زیاده یه روز کم یه روز اشتها داره یه روز نه یه روز دفع کرده یه روز نه همه اینا روی خوردن بچه اثر داره ، غذا رو بده دستش خودش بخوره هم مستقل میشه هم لج نمیکنه 

عزیزم بچه رو از اول باید یاد بدی خودش غذا بخوره. وقتی از بچگی اجازه نمیدی با غذا بازی کنه قاشق بگیره ...

اره حق با شماست اشتباه کردم 

میگم اخه چون همیشه بد غذا بود میترسیدم وزنش کم بشه بخاطر همین هرجوری  شده میخواستم غذا رو بهش بدم باید سعی کنم دیگه حذف کنم اینارو 

نه منم نمیشمورم میانگین میخواستم ببینم چقدر میدین