2777
2789

چ چیزهایی خوردین ک وزن اضاف کردین حتی ی کیلو.   ... منم از تجربیات خودم میگم

اول اینک قرص جینسینگ گوزن  خوردم سه کیلو اضاف کردم تو یک ماه.  ولی بعد هرچی مصرف کردم دیگ اضاف نشد وزنم تا مدت ها ثابت موند ولی کم شد یهو 

دوم قرص کرامس  خوردم  اشتها بشدت زیاد میکنه ولی خیلی ضرر داره. پریودیم بهم ریخت

سوم عرق یونجه خوردم برا چاقی صورت. اثر نداشت

4:شیرخشک چندسال پیش خوردم مارکش یادم نیست ولی اثر نکرد.  دوستان نی نی سایت گفتن باید مارک خوب باشه نان سه. خوبه. ولی من دیگ نخاستم امتحان کنم

5:قرص سیپروهپاتیدین  خاب اور. و اشتها اور مصرفش ک قط کردم اشتهامم کم شد دوستان گفتن برا کبد ضرر داره

۶ سویق: سویق جوانه گندم سیب کنجد  برا چاقی صورت خیلی خوبه ولی بشرط ک اداامه بدین ی قوطیش خوردم تاثیرش دیدم ولی متاسفانه رها کردم باز میخام ادامه بدم

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

من رفتم پیش دکتر بهم شربت ویتامکس داد روزی دوبار میان وعده و عصرانه ها حتما گفت یا میوه بخور یا بستنی یا شربت شیره آخر شبا هم ی لیوان شیرومالت جو و خرما عسل و شیرخشک انترامیل بخورم تو یه هفته هم صورتم پر شد هم اضافه کردم اما گفت ثابت میمونه

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم پیش دکتر بهم شربت ویتامکس داد روزی دوبار میان وعده و عصرانه ها حتما گفت یا میوه بخور یا بستن ...

نموند ثابت.؟ 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
نموند ثابت.؟ 

چرا گفت ثابت میمونه

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود
قرص رویال فت.      یا روزی یک چهارم قرص الانزاپین بخور .هیچ ضرری نداره.    ...

عزیزم شما چقد اضاف کردی

اگه خواستی اصلا کم نکنی معجونی ک گفتم اخرشبا همیشه بخور

عزیزم شما چقد اضاف کردی

۴، ۵ کیلو . با همینقد خیلب خوب شدم.  نخواه ک ۱۵ کیلو بیست کیلو اضافه کنی.   رویال فت یه جوریه ک گونه میندازه رنگ پوستم روشن میکنع.نمیدونم فک کنم بخاطر جینسینگه توشه. اندامم قشنگ میکنهه.   الانزاپین صورتت چاق میشه .اشتهات خیلی زیاد میشه اوایل خوابتم میگیره.   یکدوم رد انتخاب کن. مگاویت هم اشتهارو زیاد میکنه و زود هم چاق میکنه. 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
اگه خواستی اصلا کم نکنی معجونی ک گفتم اخرشبا همیشه بخور

مرسی عزیزممم😘

۴، ۵ کیلو . با همینقد خیلب خوب شدم.  نخواه ک ۱۵ کیلو بیست کیلو اضافه کنی.   رویال فت یه جو ...

مرسی فدات شم♥

۴، ۵ کیلو . با همینقد خیلب خوب شدم.  نخواه ک ۱۵ کیلو بیست کیلو اضافه کنی.   رویال فت یه جو ...

سلام‌عزیزم الانزاپین‌من‌میخورم ولی اثر ندار

این اخری ک‌گفتی قرصه؟؟براچیه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
سلام‌عزیزم الانزاپین‌من‌میخورم ولی اثر ندار این اخری ک‌گفتی قرصه؟؟براچیه

قرص چاقیه. رویال فت.  تو نت بزن رویال فت، عطاری خراسانی. اینترنتی میخریدم برام میومد

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
قرص چاقیه. رویال فت. تو نت بزن رویال فت، عطاری خراسانی. اینترنتی میخریدم برام میومد

سلام گلی خوبی

شما استفاده کردی خوب بود

میگن ضرر داره آنزیم هارو بهم میریزه

جواب گرفتی ازش؟؟

چند کیلو تو چند مدت؟؟