2777
2789

زنو شوهری که کلی مشکلات ریز و درشت مخصوصا مالی داشته باشن

اما مهم ترین مشکل این باشه که مرد زود.... داشته باشه و مرتب هم درخواست رابطه کنه

و اگه به دلیل زود... درخواستشو رد کنی یا به هر دلیلی نتونی همراهیش کنی خود ار..کنه و فیلم بد نگاه کنه

اگه برای خیانت و زود... ازش شکایت کنی و درخواست طلاق بدی بنظرتون قاضی حکم طلاق میده ؟

ببخشید بخاطر سوالم میدونم خیلی زشته.

اینو هم در نظر بگیرید خیلی تلاش کردین که ترک کنه اما اینکارو نکرده

اما برای زود... هیچ دکتری نرفتید چون قبول نمیکنه دکتر بره

لایک نکنید 🙏

بله

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل جنسی داره دیگه اثبات بشه باید

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

چرا هیچی نفهمیدم اخه

خودت رد میکنی درخواست رابطشو بعد شاکی هستی که فیلم چرا میبینه

شکایتم میخوای بکنی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

تو ایران

معذرت میخوام زارت 👍🏻

۵ سال میگن باید بدوئی ثابت کنی شوهرت بیماره

تا طلاق بدن

برا همینه حق طلاق مهمه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شکایتم کنی اونا جواب دکتر رو میخوان جواب ازنایش یا جواب پزشک در این مورد با مهر و امضا پزشک

خب مردی که کمتر از یک دقیقه ارضا بشه آیا مشکلی نداره یعنی بنظرتون دکتر چی میگه ؟

لایک نکنید 🙏

چرا هیچی نفهمیدم اخه خودت رد میکنی درخواست رابطشو بعد شاکی هستی که فیلم چرا میبینه شکایتم میخوای بکن ...

زود ان داره

خب استارتر اذیت میشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من ناتوانی دارمو مدام درخواستشو رد میکنم ی بار رفت درخواست طلاق داد رفتیم مشاوره ازم پرسید راست میگه منم گفتم اره گفت خیلی راحت میتونه بره زن دوم بگیره یا حتی صیغه کنه

چرا هیچی نفهمیدم اخه خودت رد میکنی درخواست رابطشو بعد شاکی هستی که فیلم چرا میبینه شکایتم میخوای بکن ...

خب بنده خدا برا دو ثانیه خودشو چرا درگیر کنه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️