2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست منم نیس

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دوماهه نیستش بعداون هم زندگیم از این رو به اون رو شده  ن‌کنه کسی برداشته جادو کرده؟

لباس سیاه گم بشه خوب نیس .حتما دستی برده ی غلطی کردن.سرم اومده ک میگمت. حواستو‌جمع کن

دوماهه نیستش بعداون هم زندگیم از این رو به اون رو شده  ن‌کنه کسی برداشته جادو کرده؟

اخرش تاپیک جادوی سیاه کار خودشو کرد

من یه شال داشتم همش باخودم میگفتم یکی برداشته اخرش دیدم مامانم داره بایه چیز آشنا پنجره تمیز میکنه با کمی دقت دیدم بعععله شال منه جادو نشده دست مامانمه برای گردگیری

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

امضات❤

💔