2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارکنم پس بیارن

دور خونه بدو بگو پس بیارین یارین ارین نننننن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

😂😂😂

والا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اخرش تاپیک جادوی سیاه کار خودشو کرد من یه شال داشتم همش باخودم میگفتم یکی برداشته اخرش دیدم مامانم ...

من نخوندم اون تاپیکو

بعضی شبا از فکر این که مانتوم کجاست خوابم نمیاد

نه به خاطر مانتو که ارزشی نداره به خاطر اینکه چیشده

من نخوندم اون تاپیکو بعضی شبا از فکر این که مانتوم کجاست خوابم نمیاد نه به خاطر مانتو که ارزشی ندا ...

بخاب بابا چی بهتر از خاب🤤

والا

منم شاله مشکیم

ساله پدرم گم شد امسال 

بعد فک کردم زنداییم برداشته 😂😂😂

جادو جنبل کنه البته من قبول ندارم. 

خلاصه، که یهو دیدم پشت میز جا ب جا کردم، وگرنه نمیدونستم 😂 اسی هم حتما یا گمش کرده یا که کسی دزدیده بپوشه... 

شوهراتون چِشونه؟  
منم شاله مشکیم ساله پدرم گم شد امسال  بعد فک کردم زنداییم برداشته 😂😂😂 جادو جنبل کنه البته ...

آخه مانتو کیف یا دستبند نیست که گمش کنم چون آدم میپوشه میره بیرون

تازه هونه تکونی کردم همه جارم گشتم نیست کع نیست

آخه دیگه چجوری حواسمو جمع کنم گمشده

ازین ب بعد حواستو جمع کن. حتما کسی راه داره ب خونت ک میاد میبره چیزاتو... نمیخوام نگرانت کنم یا ته دلتو خالی کنم ولی من خودم خالم و عمم از لباسام برده بودن. لیاس رنگ مشکی هم باهاش دعای بد میکنن. دیگه خود دانی.