2777
2789
عنوان

اول صبحی چی میچسبه بخوری🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 102 پست
😂😂😂 از بیکاریههههه دیشب عروسی بودم همون بجور با ارایش و موهای تافتی خوابیدممم الان لیدار شدم ...

وااای من دوشب پشت هم عروسی بودم یه بنده خدایی شک کرده بودمیگفت نکنه کارمندتالاری😂😂😂😅😅😅

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه الویه نزار سردیم میشه یکم گوشت یا مرغ سرخ کن بزار کره عسلم نمیخوره

خب شب قبلش مجبوری براش اماده کنی دیگه. گوشت چرخ کرده هم تفت بدی با رب و سیب سرخ کرده ساندویچش فوق العاده میشه.

اگر هم میتونی کالباس خونگی براش تهیه کن.

مجبوری به دلش راه بیای دیگه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
وااای من دوشب پشت هم عروسی بودم یه بنده خدایی شک کرده بودمیگفت نکنه کارمندتالاری😂😂😂😅😅😅

🤣🤣🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
خب شب قبلش مجبوری براش اماده کنی دیگه. گوشت چرخ کرده هم تفت بدی با رب و سیب سرخ کرده ساندویچش فوق ال ...

همین گوشت یامرغ چرخی براش سرخ میکنم مجبورم وگرنه اصلا تا ظهر چیزی نمیخوره ممنون از لطفت

برا خوشبختی دخترام صلوات بفرست لطفا
اتفاقا تاپیک خوبیه دخترمن ۱۴ سالشه صبحانه اصلا پنیر ومربا یا کره عسل نمیخوره میگه همه دوستان ساندویچ ...

خب به نظرم تنوع بده بهش ساندویچ مرغ ،ساندویچ سیب زمینی،ساندویچ تخم مرغ وخیلی چیزهای دیگه هست،حالا سوسیس و کالباس هم در کنارشون باشه که دوست داره ،چون محرومش کنی از اون چیزهایی که دوست داره طبیعتاً از غذاهای سالم دوری می‌کنه.واینکه انقد مهمه برات که تغذیه سالم داشته باشه درکنار اینها میتونم میوه خشک بهتون معرفی کنم چون علاوه براین که سالم و مقوی هست شلختگی هم نداره واسه بچه ها تو مدرسه واینکه حجم کمتری هم میگیره😁.اگه طرف دار عسل هم باشین اینجا عسل کوهی هم داریم (به همراه برگه آزمایش که میزان ساکارز عسل نشون میده)

اوه چقد طولانی شد😂

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
🤣🤣🤣

تازه شب سوم بازمیپرسید امشب عروسی کیه ..بنده خداعادت کرده بود😆

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
تازه شب سوم بازمیپرسید امشب عروسی کیه ..بنده خداعادت کرده بود😆

وای چ خوووب🤣🤣🤣

من همیجوری با ارایش خوابم برد😐

اگ قیااافمو ببینییییی🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠