2777
2789
عنوان

آشنایی قبل ازدواج میشه لطفا بیاین

233 بازدید | 25 پست

اگ میشه لطفا راهنمایی کنید با یکی دارم آشنا میشم ک قصدش جدیه ی دوبار تمومش کردم دذ حد ی هفته حرف زدیم دوباره برگشت، و اینکه فک کنم ازسن 15 اینورا از نوه خالش خوشش مبومد ک دختره گفت نه اللن 25 سالشه نمیدونم یکم مضطربم میترسم هنوزم بخادش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره مشاوره قبل ازدواج بری اونا خودشون برسی میکنن ماکه از درون اون خبر نداریم درکل زیاد سخت نگیر چن ...

اینم ک مبگم باهاش ارتباطی نداشته ی طرفه بوده و دختره هم گفته نه یعنی ارتباطی حرفی نبوده فقط اینکه از آشناهاشون بوده یکم اذیت کنندس برام 

من 22 سالمه مشاوره ازدواج واقعا تاثیر داره میشه فهمید؟

بله عزیزم حداقل لازمه 4جلسه رو بری 

البته من 3.4جلسه با طرف بیرون میرم رفتارهاش حرف زدنش رو می‌سنجم اگر قابل قبول بود و هر چی که ذهنمو درگیر کرده بود .... مشاوره رو شروع میکنیم 

اینم ک مبگم باهاش ارتباطی نداشته ی طرفه بوده و دختره هم گفته نه یعنی ارتباطی حرفی نبوده فقط اینکه از ...

نباشه عزیزم گذشته گذشته برای خیلیا ممکنه پیش بیاد 

اون الان پیگیر تو هست وقتی بری مشاوره و این مسئله رو بگی خودشون راه حل میدن برسی میکنن 

شما قبلش همون دوستی رو پیش میگیرین درسته؟؟

دوستی نه من خاستگارام سنتی هست 

بهش میگن آشنایی پیش از ازدواج 

همه ی رفتار هاش رو زیر نظر دارم موقع ترافیک عصبانی میشه یا نه فحش بده ... میریم جلسه دوم رستوران غذا خوردنش رو میبینم خودم چیز خوب از قصد سفارش میدم ببینم خسیس هست یانه با یه نفر رفتم سر قرار برداشت یه برنج سفارش داد گفت دوتایی میخوریم خیلی خسیس بود🙂یا اینکه ببینم گوشیش زنگ میخوره ری اکشنش چیه همونی که گفتم خسیس بود گوشیش زنگ خورد زیز رون پاهاش قایم کرد ...با یه نفر این سری آخر رفتم سر قرار دیدم خیلی داره احساس راحتی میکنه باهام یا میون حرفاش سوتی زیاد داره بعدم من هرچی حرف میزدم اون دوست دخترش که قسمت نشده بود ازدواج کنن رو مثال میزد این یعنی ذهنش درگیر بود

کلام آخر عجله نکن سنی نداری هنوز اگر چشمت گرفتتش منطقی فکر کن نذار معما تو ذهنت رشد کنه وگرنه در آینده باعث اعصاب خوردیت میشه آروم آروم پیش برید هر چی ازش دیدی که باعث شکت شد یادداشت کن به مشاوره بگو 

دوستی نه من خاستگارام سنتی هست بهش میگن آشنایی پیش از ازدواج همه ی رفتار هاش رو زیر نظر دارم موقع تر ...

😑😑😑وای اونی ک گفت برا برنج لعنتی چقدددددددد خسیس 🥲🥲باز خداروشکر شما زرنگ بودی گرفتی چیشد 😶بگو د آخه مرد میرفتی با همون دوست دختر قبلیت