2777
2789
عنوان

اول صبحی چی میچسبه بخوری🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 102 پست
واقعا 😍😍چه کیوت ونانا..راستی چه بابای عشقی ..عاشقش شدم که..😅😅

الان دومین نفری ک خواهان بابامی۰😎🤣

قربانت بروم من❤️🌱😘

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
الان دومین نفری ک خواهان بابامی۰😎🤣 قربانت بروم من❤️🌱😘

واییی برمن دیرجنبیدم😅

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی برمن دیرجنبیدم😅

ن بابام همتونو دوس داره🤣🤣🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
خب به نظرم تنوع بده بهش ساندویچ مرغ ،ساندویچ سیب زمینی،ساندویچ تخم مرغ وخیلی چیزهای دیگه هست،حالا سو ...

ممنونم لطف کردی عسل کیلویی چنده وشما کجا ساکنی

برا خوشبختی دخترام صلوات بفرست لطفا
ن بابام همتونو دوس داره🤣🤣🤣

😂😂😂😂ای جان

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
😂😂😂😂ای جان

😂😂😂😂

به نظرم شیر برام ضرر داره. دلپیچه ودل درد واسهال وحالت تهوع. دوشبه نخوابیدم. همش  تودستشوییم. د ...

ای جانم عززززیزم یعنی ویروس گرفتی؟انفلانزا یا...

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
بابام پروفمو فرستاده برام  میگه این قل دومته فروختیمش😂😂😂 شبیه اینم دقیقااا فق رنگ موهام ...

😍😍❤️

😍😍❤️

😍😂❤️😘

ساندویچ کره و عسل خیلی خوشمزه میشه داخل نون ساندویچ کتلت کوکو الویه از این جور چیزا براش بذار

👌👌