2777
2789
به سلامتی قدمش پرخیروبرکت  باشه لطفا برامنم دعا کنید بچم سرموقع وسالم بیاد بغلم یک ماه دیگه دنی ...

حتما گلم من خیلی استرس دارم خیلی دعا کنید امروز ب خیز بگذره خواهش میکنم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
حتما گلم من خیلی استرس دارم خیلی دعا کنید امروز ب خیز بگذره خواهش میکنم 

برا سلامتی خودت ونی نی ت آیه الکرسی میخونم ان شالله به خوبی زایمان میکنید نی نی خوشگلت رو بغل میکنی خدا مواظبتونه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امبارکه فکر کردم بچه نداری ..سوند درد داره  بعد بی حسی رفت درد ش چ جوری ؟ینی خودم میتونم ش و ر ...

سوند که اصلا درد نداره اصلا حسش نمیکنی قبل از برگشتن کامل حس هم در میارنش اصلا نمیفهمی

زایمان اولم بعد بی حسی دردم قابل تحمل بود اصلا مسکن اضافی یا پمپ درد لازم نشد فقط موقع بلند شدن سرگیجه شدم

زایمان دوم چون فاصله زایمانهام کم بود دردم بیشتر بود با این وجود خودم لباس زیر و شلوار پوشیدم اینبار آروم بلند شدم سرگیجه هم نشدم

خودشون همون اول که وارد بخش میکنن ۲تا شیاف میزارن دردها قابل تحمله اصلا نگران نباش

منم دیشب بعد از 20ماه مثبت شد مبارکت باشه عزیزم 

سلام عزیزم اگه موافقی بیا تو گروه ما تا روز زایمان 

با تجربه هامونو به هم کمک کنیم

چون تقریبا با شما و استارتر تو یه هفته زایمان میکنیم انشالله

انت رجائي { 😍🌱 }
سلام عزیزم اگه موافقی بیا تو گروه ما تا روز زایمان  با تجربه هامونو به هم کمک کنیم چون تقریبا ...

سلام عزیزم خوبی درخواستمو قبول کن لینک بفرس برام

خدایا هرکی منتظره یه بچه ست از انتظار در بیار💛الهی آمین ♥
عزیزم داروهات چی بود امپولای hcg و قرصای لترزول؟

عزیزم من روزه 6 و 7 شبی سه تا لتروزول خوردم و روزه 6 یک امپول hmg  زدم اینم بگم پریودم داغونه با دارو پریود میشم خلاصه روزه 13 رفتم سنو فولیکول که 4 تا فولی داشتم به سایزهای12..14...14...15 دکتر گفت کوچیکن منتها فردا که 14 سیکلته hcg بزن خودت و شانست ولی درصدش کمه منم 13 روز بعد از hcg بی بی چک زدم میشد ۲۸ سیکل  منفی بود دیگه منم بیخیال شدم گذاشتم از موعدم بگذره که دیشب۳۶ سیکل دوتا بی بی چک زدم سریع دوخط و پر رنگ شد در کمال ناباوری باردار شدم کافیه خدا بخواد همسرمم واریکوسل داشت با دارو بهتر شده

خدایا هرکی منتظره یه بچه ست از انتظار در بیار💛الهی آمین ♥