2777
2789
منم بعد پنج سال انتظار باردارم امروز زایمانم هست دارم ترس میمیرم دعام‌کنید 

اسی مبارکه عزیزم انشاالله سالم و صالح بدنیا بیاد عزیزم 😘😍

عزیزم انشاالله بسلامتی و خوشی زایمان کنی و سالم و صالح بدنیا بیاد نگران نباش توکلت بخدا باشه دعای نادعلی خیلی خوبه من روز زایمانم همش میخوندمش تو هم اگه تونستی بخون دوست عزیز😘😘

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از معاینه میترسم درد داره 

نه اصلا خودتو شل بگیر وتوکل کن بخدا از خدا بخواه که سالم بزاره بغلت بعد میبینی تموم شد و رفت فقط وفقط هر چی گفتن همکاری کن زود میگذره عزیزم 

خدایاشکرت
نه اصلا خودتو شل بگیر وتوکل کن بخدا از خدا بخواه که سالم بزاره بغلت بعد میبینی تموم شد و رفت فقط وفق ...

وای سر درد گرفتم من سزارین هستم اما همه چی م برای طبیعی خوبه اول باید نقش بازی کنم دکترم پول دادم ک سزارین کنه اما تو بیمارستان دولتی هست باید اول خودم برم زایشگاه مسلما معاینه میکنن دکترم میاد بالا سرم بعد دوساعت خودش گفته می‌برمت اتاق عمل 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
سالم باشه دختر باشه😂 بخدا من هنوز باورم نمیشه عصر میخوام برم ازمایش هر چند که بی بی چکم دقیق مثه ش ...

عزیزم داروهات چی بود

امپولای hcg و قرصای لترزول؟

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
وای سر درد گرفتم من سزارین هستم اما همه چی م برای طبیعی خوبه اول باید نقش بازی کنم دکترم پول دادم ک ...

منم سزارین بودم

اصلا نگران نباش با دعا و صلوات خودتو مشغول کن استرس نداشته باشی کلا نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه

ای جان مبارکه عزیزم آخر طبیعی باردار شدی؟مشکلت چی بود 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

به سلامتی قدمش پرخیروبرکت  باشه لطفا برامنم دعا کنید بچم سرموقع وسالم بیاد بغلم یک ماه دیگه دنیا میاد

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن