2777
2789
عنوان

در مورد عشایر چیا میدونین ؟

331 بازدید | 24 پست

بچه هاشون مدرسه میرن؟

موبایل دارن؟؟

اصلا هیچ وقت شهر نمیرن ؟؟

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
اره معلم که همیشه داشتن و دارن و فکر کنم الان موبایل هم دارن

تلویزیون هم دارن؟

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه میرن،معلم دارن،شهر هم میرن،وسایل مورد نیازشون رو از شهر تامین میکنن،الان تقریبا تکنولوژی همه جا هست عشایر هم گوشی داره،بالاخره راحتتر با دنیای اطراف رابطه برقرار میکنن،معمولا فرزندانی دارن که ازدواج کردن و تو شهر یا روستا زندگی میکنن یا دانشجوان،خب با تلفن باهاشون در ارتباطن،اگه مثلا اتفاقی براشون بیفته زودتر بهشون کمک بشه،درامدشون از طریق فروش لبنیات و گاو یا گوسفند و...هست 

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

عشایر کوچ میکنه زمانی که میرن تو چادر نه دیگه تی وی ندارن وقتی برگردن روستا بله دارن،الان اکثر روستاها علاوه بر تی وی،ماهواره و نت دارن،شکل ساختمان هاشون مدرن تر شده و لوله کشی و گاز کشی شده

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
مدرسه میرن،معلم دارن،شهر هم میرن،وسایل مورد نیازشون رو از شهر تامین میکنن،الان تقریبا تکنولوژی همه ج ...

مرسی دوست دارم ببینمشون ..شما رفتین جاهایی ک زندگی میکنن؟

عشایر کوچ میکنه زمانی که میرن تو چادر نه دیگه تی وی ندارن وقتی برگردن روستا بله دارن،الان اکثر روستا ...

اها چ خوب پس گاهی اینترنت هم دارن 

وضع مالیشون خیلی خوبه اینومیدونم😬وچیزای خوبی میخورن ک مانمیخوریم

اره و فکر کنم ارامش بیشتری دارن

دروازبان پرسپولیس مال عشایر بود خدا خواست به این مقام رسید 

کدوم بیرانوند؟