2777
2789

سلام 

من یک سال و ۴ماه هست با یکی دوست شدم از همون روز اول گفت که قصدش ازدواجه و باید باهم ازدواج کنیم دوستی بدون هدف نمی‌خوام منم یه سری شرط و شروط براش گذاشتم روز اول اطمینان داد که همه رو برآورده می‌کنه اما الان 

الان که همه فهمیدن😔 میگه نمیتونم نمیزارمم زن کس دیگه ای بشی

من دیگه نمیتونم حرفتشو باور کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=259967357]غلط کرده اصلا خودتو بدبخت نکنی بری زنش بشیا که یه عمرتو تلف کردی[/QUO

خیلی حالم گرفته اس دلم شکست منم وابسته شدم اما زور میاد حس فریب خوردن خیلی سخته

میگه نمیتونم شرطایی که گذاشتی رو انجام بدم بعد یکسال  میگه از اول هم نمیدونستم فقط نخواستم از د ...

خب بازیچت کرده

اشکال نداره ب مرور فراموش میشه

فقط اصلا اصلا دیگه سمتش نرو

دورشم یه خط قررررمززززز بکش

بنظرم باید طوری رفتار کنی که فکر نکنه چون همه میدونن الان نقطه ضعف تو هست که هر چی اون میگه بشه.&nbs ...

خداروشکر خانواده م پشتمو گرفتن گفتن تمومش کنم ‌‌

. خودم موندم تو راهیی

یعنی الان دیگه نمی ترسه از دستت بده؟ 

از نظر خودش فکر می‌کنه از دست نمیده 

اما من از روزی که متوجه این موضوع شدم بلاکش کردم و ارتباطی ندارم باهاش اما به خانواده م زنگ میزنع کلافه م کرده

از نظر خودش فکر می‌کنه از دست نمیده  اما من از روزی که متوجه این موضوع شدم بلاکش کردم و ارتباط ...

اول این تو هستی انتخاب می کنی آیا اگر صد در صد شرطت رو انجام نداد حاضری باهاش بمونی و البته با پذیرش این که بهت دروغ گفته و البته عشقی که بهت داذت. و دوم اونو که انتخاب میکنه یا شرطت رو می پذیره یا باید رهات بکنه

اول این تو هستی انتخاب می کنی آیا اگر صد در صد شرطت رو انجام نداد حاضری باهاش بمونی و البته با پذیرش ...

نه شرطامو گفته نمیتونم  بروارده کنم منم با این وجود اصلا نمیخوامش اما همش پیغام می‌فرسته از طریق بقیه که نمیزارم تموم شه