2777
2789

میخوام برای اولین بارجاریمو دعوت کنم. خانوادش رو هم دعوت کردیم پدرمادر  به همراه خواهر و برادرش که ازدواج کردن

من تو پذیرایی چیزی کم‌نمیدارم تا جایی که در توان داشته باشم سعی میکنم مهمونی خوب و ابرومندانه ای باشه ولی مشکلم با وسایل خونمونه. خیلی قدیمی و داغونن.

من وسایلم همه مال جهیزیمه (سال ۹۸ ازدواج کردم) تقریبا چیزی رو عوض نکردم. اینکه قدیمی و از مد افتاده ان بماند ،دیگه درب و داغون شدن مبلام اسفنجش خوابیده جنسش مخمله. مخمل روی دسته هاش رفته . فرشام پرده ام میز تلویزیون .... همه چیم خیلی قدیمیه .

خدایا شکرت

ولی اونا وضع مالی خیلی خوبی دارن سر و وضع زندگیشون عالیه

خواهر ش و برادرش جوونن تازه چند ساله ازدواج کردن هنوز بچه ندارن بالاخره سر و شکل زندگیشون با منی که وسایلم مال ۱۲ سال پیشه و وضع مالیمم در حد اونا نیست زمین تا آسمون فرق میکنه.

خیلی حس بدی دارم خجالت میکشم . چکار کنم از دست این حس بد خلاص شم داره زجرم میده .

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم 

دوست داری بهتر از این باشی ولی چاره ای نیست! هست؟؟

پس رکی جیزهای دیگه تمرکز کن

پذیرایی عالی و بهترین برخورد و میزبانی درجه یک

لزوما مادی نمیگم رفتار و شخصیت  خوب شما ماندگار خواهد شد ولی شايد خیلی چیزهای آنشب شما از یادها بره!

امیدوارم خوش بگذره

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!