2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واسه چشم معمولا درصدای کمتر مناسبه 

و دور چشم همچیه جدا داره ضدآفتاب آبرسان رتینول. 

ولی بعضی برندا خودشون نوشتن که میشه همون صورتو واسه دور چشم هم استفاده کرد چون ترکیباتشون ملایم تره

نه واسه چشم معمولا درصدای کمتر مناسبه و دور چشم همچیه جدا داره ضدآفتاب آبرسان رتینول. ولی بعضی برندا ...

ممنون عزیزم دلم. یه آبرسان دور چشم معرفی میکنید؟ 

دور چشم چروک عمیق نداره ولی خشکه و ترک میندازه 

ممنون عزیزم دلم. یه آبرسان دور چشم معرفی میکنید؟ دور چشم چروک عمیق نداره ولی خشکه و ترک میندازه

سرم کافئین اوردینری عالیه عالی 

حتی پف و تیرگی دور چشم هم از بین میبره 

کلا با چند بار استفاده میفهمی چقدر تغییر کرده ولی یکم گرونه 

هر آبرسانی نه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

عزیزم سرم کافئین اوردینری خودش دور چشم  رو  خشک میکنه 

اگه میتونی همراه با دور چشم (اکسیس وای) استفاده کن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

واقعا ای وای و چی بزنم من

نگاه عزیزم

من پیشنهاد میکنم اکسیس وای،  بزنی  

یه چیزی که کلاژن برسونه 

بعد ماسک زیر چشم بیواکوا هم خوبه سه روز یک بار بزاری

اگه تیرگی هم داری 

کافئین اوردینری خوبه

اما با اکسیس وای هم زمان استفاده کن یعنی اول اوردینری بزنی جذب که شد اکسیس وای بزن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

ترجیحا نه

کرم دور چشم بگیر

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم