2777
2789
عنوان

هیچکس عاشقم نمیشه😔

752 بازدید | 12 پست

احساس میکنم برام‌دعا خوندن هیچ کسی عاشقم‌نشه 

تاحالا پیش نیومده یکی بیاد بگه عاشقم شده 

همش احساس میکنم زشتم 

با وجود این همه دختر داف و امروزی کی عاشق من میشه 

واقعا ناراحتم 

امروز کلی غصه خوردم😔

دوس دارم با عشق ازدواج کنم دلم نمیخواد سنتی ازدواج کنمو بخاطر همین خیلی ناراحتم که کسی چرا حسی بهم‌نداره🤒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی بهتره قرآن‌میگه با کسانی که اهل دوستیند ازدواج‌نکنید، باورکن من تواطرافم یک‌پسری همینطوری هرروز بایک دختر میگشت، مادرش گشت یک دختری که از خوشگلی زبانزد بود براش گرفت واقعا ازنظرهمه فامیل این دختر خییلی خوشگل بود همه ازش تعریف میکردند بعدازچندسال خودم‌متوجه شدم که آقا با وجود ۲تابچه وخانم به این‌خوشگلی دوست دختر میگیره،  حالا خانمش چقدر متوجه شده بود نمیدونم من اتفاقی فهمیدم

سنتی بهتره قرآن‌میگه با کسانی که اهل دوستیند ازدواج‌نکنید، باورکن من تواطرافم یک‌پسری همینطوری هرروز ...

اخه میترسم تو ازدواج سنتی عاشقش نشم و زورکی باهاش باشم🤕

اخه میترسم تو ازدواج سنتی عاشقش نشم و زورکی باهاش باشم🤕

نه‌منم سنتی ازدواج کردم مثل قدیم نیست که تاشب عروسی هم دیگه رانمیدیدند، الان چندماه باهم آشنا میشید وبعد اگه باهم سازگاربودید ازدواج میکنید اتفاقا عاشق کور وکرهست، عاشقی ابتدای کارخوب نیست جلوی منطق رامیگیره

چه جالب منم الان داشتم در این مورد فکر میکردم🙂

میبینی بعضیا چقدر خاطرخواه دارن

البته با وجود خوشگلا کسی دیگه به ما ها نگاه نمیکنه

میدونی من خودم اینجوریم شما رو نمیدونم

خب به هرکسی پا نمیدم میگم کسی اگر بخوادم پیگیرم بشه

ولی نمیشم چون کلی دختر هست که در اختیارشون هست پیگیر نمیشن

عیب نداره خدای ما هم بزرگه❤️