2777
2789

(دوس. پسرتون یا نامزدتون نباشه)

مثلا داره تصویر زمینه میفرسته براتون که نظر شما رو بپرسه ببینه کدومشو بزاره پس زمینه گوشیش

بعد یهو عکسی با صحنه کـیس یه دختر و پسر بفرسته 

شما شوکه بشید و بگید چرا فرستادی؟ 

پسره بگه حق ندارم عکسای احساسی داشته باشم؟

و شما خوشتون نیاد و دعواش کنید 

و اون بگه خواستم ببینم ریاکشنت چیه :||

این عمل بیشعورانه چ معنی میده

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیشعورانس ؟پس دوسپسر من چی ک چندبار عکس ی زن فرستاد سایز سینه این بنظرت چنده ؟ منم چندبار دعواش کردم همش ۸۵ ۸۵ میکرد من ۸۰ سایزم بعد کات کردم یک هفتس 

اون دیگه اوج بیشعوری بود

نامزد باشه ایرادی نداره رلتم باشه بستگی به خودتون داره

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

ببخشید یا پسره خیلی لا‌.ش.ی تشریف داره و میخواد حرف ج.ن.س.ی باتون بزنه بعد ی مدت 

یا میخواد مختونو بزنه که باتون ر‌..ل بزنه ک بازم برمیگردیم ب همون چون بنظرم اگه احساس قوی بهت داشت و دوست داشت سعی میکرد محتاتانه تر عمل کنه و بعد ی مدتی بتون میگف ک اره ازت خوشم میاد

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
اول چرا من باید عکس برا گوشی اون انتخاب کنم🤔 دیگه از این داستان فکر نکنم جلوتر برم که کار به او ...

همین رو بگو 

عکس گوشی یکی دیگه !

خوبه نمیخواد پول بده بگذاره تو کمد و پارکینگ که جا بگیره 

یک عکس هست دیگه ....

آخ از دختر هایی که خودشون رو میزنن به اون راه 

تو رابطه هستن و فکر میکنن نیستن