الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درست میگه خودتو اذیت نکن. زیاد سخت نگیر. این روزها میگذره و چند سال دیگه خنده ات میگیره که این همه خ ...
هوم ایشالله ک بگذره و خوب شم واقعا حالم بده حس میکنم حتی ب عید امسالم نمیرسم ب دلم افتاده ک بعد از تولد امسالم میمیرم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
این خیلی خوبه. چیکار میکنی که بچه ها هم امید و انگیزه داشته باشن؟
با پسرم راجع ب ارزوهاش صحبت میکنم عاشق ماشینه .همش بهش میگم تلاش کن تا دراینده هرماشینی دوست داشتی بخری.خیلی چیزا باید یادشون بدم خدا کنه سایه من و پدر بالاسرشون باشه حالاحالاها.....
آره خیلی امیدوارم بین همه سختی ها دلخوشیم اینه امسال اولین سالی هست که دو ساعت در هفته یک کلاس دهم رو بهم دادن معلمشون هستم و سعی میکنم جهاد تبیین کنم و بهشون امید بدم، مطمئنم موفق میشم😍
یه بخشیش به خاطر سن و سالت و استرس کنکور و مسائل دیگس. به خودت آسون بگیر.
هوم همه بهم میگن ولی نمیدونم چرا کم آوردم
من ی دختر قوی و مستقل بودم ک همیشه چون پدر مادرم شاغل بودن رو پای خودم وایستادم ولی الان نق نقو شدم و دم ب دقیقه گریه میکنم خانوادمم هوامو دارن ولی حس میکنم ک خسته شدن💔🚬🥺
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️