2777
2789
عنوان

امیدی دارید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 71 پست
هوم ایشالله ک بگذره و خوب شم واقعا حالم بده حس میکنم حتی ب عید امسالم نمیرسم ب دلم افتاده ک بعد از ت ...

سال کنکور همع اینجورین من بد حااااااال ترین بودم بدتر از من وجود نداره ولی هم به عید رسیدم هم به کنکور 

برخلاف تصورم 

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
آره خیلی امیدوارم بین همه سختی ها دلخوشیم اینه امسال اولین سالی هست که دو ساعت در هفته یک کلاس دهم ر ...

چه خوب. مطمئنم موفق میشی چون حتی منم انرژی مثبت گرفتم  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدم اینه که خدا به تلاشم برکت بده و منو از گلوگاه عجیبی که توش افتادم نجات بده چون دو دوتای خدا چ ...

انشالله عزیزم. خود خدا میگه از تو حرکت از من برکت. محاله ببینه داری زورتو میزنی و کمکت نکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
احساسو کنار گزاشتم

مگه میشه؟ از یه رابطه بد اومدی بیرون؟

هوم همه بهم میگن ولی نمی‌دونم چرا کم آوردم  من ی دختر قوی و مستقل بودم ک همیشه چون پدر مادرم ش ...

هیچکس از بچه اش خسته نمیشه عزیزم. با خودت تکرار کن که اینم میگذره. یه مدت کوتاهه و بعد نتیجه تلاشت رو میبینی. آینده همیشه خوبه  

مگه میشه؟ از یه رابطه بد اومدی بیرون؟

خیلی بی احساس بودم کلا از بچگی...

ی مدت کوتاه گفتم بزار احساسی رفتار کنم ک باعث شد افسرده شم

دوباره کنارش گزاشتم

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       
سال کنکور همع اینجورین من بد حااااااال ترین بودم بدتر از من وجود نداره ولی هم به عید رسیدم هم به کنک ...

واییی جدا😐❤️

خدا کنه همین طور باشه 

من آرزومه ک برسم بهشون

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

هیچکس از بچه اش خسته نمیشه عزیزم. با خودت تکرار کن که اینم میگذره. یه مدت کوتاهه و بعد نتیجه تلاشت ر ...

مرسی عزیزم خیلی بهم امید دادی ❤️🥺

از فردا می‌خوام برم باشگاه یکم حال روحیم عوض بشه

انگیزمم بیشتر میشه 

انشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

مرسی عزیزم خیلی بهم امید دادی ❤️🥺 از فردا می‌خوام برم باشگاه یکم حال روحیم عوض بشه انگیزمم بیشتر ...

واییی جدا😐❤️ خدا کنه همین طور باشه  من آرزومه ک برسم بهشون

آره بابا 

امام علی میگن در برابر سختی ها که مثل کابوس های شبانه میگذرن شکیبا باش 

امام هادی هم میگن سستی های گذشته رو با تلاش آینده جبران کن، اینم برای کنکورت 😂

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
آره بابا  امام علی میگن در برابر سختی ها که مثل کابوس های شبانه میگذرن شکیبا باش  امام ه ...

مرسی آبجی خیلی انگیزه گرفتم😂😂😂❤️🥺😁