همین که امشب داری میخوابی فکر این هستی که فردا چی بپوشیدی چی کار انجام بدی چی بخوری این یعنی امید... امید داری یه بار دیگه از خواب بیدار بشی یه روز دیگه بسازی
نذر کردم گر از این غم به در آیم تا در میکده شادان و غزل خوان بروم
گریه میکنم ساعتها.خوابهای پریشون.سردرد دائمی ...اگر فکر نمیکنید شعار میدم اول ب وجود خدا ایمان دارم دوم فکر کردن به آینده...میگم شاید مستقل بشم،به روزی فکر میکنم که حقوق دارم مثلا.اینا باعث میشه با همون افسردگی شدیدم،حرکت کنم
علاقه ام به موفقیت و سخت بودن. واقع بین بودن و گاهی اوقات مثبت نگریم باعث میشه ادامه بدم.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
انشالله بهتر میشی عزیزم. خب همین خودش یه امیده... میشه براش تلاش کرد
دارم قرص میخورم ولی هنوز نتیجه نداده
همه مراعاتمو میکنن تو خونه
اما از طرفی کنکور و درستی مدرسه فشار میاره روم
ولی نامزدم میگه ماکه میخوایم بریم خودتو درگیر درس نکن دیپلمتو بگیر کنکور نده خودتو ب کشتن میدی بخاطر درس
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️