2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین قشنگا

24 بازدید | 20 پست

سلام قشنگا شب تون بخیر 

بچه ها من تیر کنکور انسانی دارم 🤒

هدفم فرهنگیانه📒واسمم مهم نیس آموزگاری یا دبیری و..... 

پایه امم ضعیفه ضعیفه چند سالی درس نخوندم😔

اما اگه بخونم زود یاد میگیرم ولی همه اش امروز و فردا میکنم واسه خوندن.... 

با کلی سختی تونستم کتاب تست بخرم که اینجور نخونم 💔

به نظرتون تا تیر میتونم بخونم میتونم فرهنگیان بیارم؟ کدوم درسها و حسابی وقت بزارم بخونم که رتبه و تراز بیارم چون میدونم وقتی ندارم😔💔

انقد نا امید شدم همه اش احساس میکنم نمیتونم که امروز فکر میکردم کتابارو رد کنم و بیخیالش بشم🥺🥺🥺

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

دوست دبیرستان من از عید شروع کرد به خوندن و پزشکی بوعلی قبول شد ، دیگه رشته انسانی که سختتر از تجربی نیست ، از همین الانم متوسط هر روز پنج ساعت بخونی قول شرف میدم رتبت زیر دو هزاره ... اگه اینطوری خوندی و نتیجه نگرفتی بیا تف بنداز تو صورت من 😂🖖🏻

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 

درسایی که فک میکنی ضعف داریو حذف کن کلا

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تیر خیلیا میخونن پزشک میشن هر چند که کنکور شما هم سخته ولی خب اگر بخونی بله بهترین رشته ها رو میتونی قبول شی برای اینکه هدفت یادت نره حتما حتما یادداشتش کن براش برنامه ریزی کن و همش مواظب باش ازش عقب نیوفتی هدفاتو بنویس و  به این فکر کن اگر نخونی چی میشه و خودت خود به خود ترغیب میشی و میری پای درس

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دوست دبیرستان من از عید شروع کرد به خوندن و پزشکی بوعلی قبول شد ، دیگه رشته انسانی که سختتر از تجربی ...

جدا میشه میتونم به نظرت؟ من یهویی یه برنامه ریختم که روزی 10. 12 ساعت بخونم نتونستم پیش برم نا امید شدم

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

[QUOTE=259932037]تا تیر خیلیا میخونن پزشک میشن هر چند که کنکور شما هم سخته ولی خب اگر بخونی بله بهترین رشته ها ر ...[/QUOTE

خدا خیرتون بده امیدوار شدم خداکنه بتونم

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

عربی ضعیفم زیاد ولی میتونم در حد لغت هارو جواب بدم چند درصد میشه به نظرت

نمیدونم والا  اگه فک میکنی نیازه با مشاور یه مشورت کوچیک کن  چون بحث آیندته

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
نمیدونم والا  اگه فک میکنی نیازه با مشاور یه مشورت کوچیک کن  چون بحث آیندته

میگه عربی همه حذف نکن 😪😪ضریبش 5 تاریخ و جغرافیا واینا هم 5 ریاضی 6 فنون 8

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

[QUOTE=259932037]تا تیر خیلیا میخونن پزشک میشن هر چند که کنکور شما هم سخته ولی خب اگر بخونی بله ...

معلومه میتونی فقط ننداز عقب از فردا صبح شروع کن شبم زود بخواب 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
جدا میشه میتونم به نظرت؟ من یهویی یه برنامه ریختم که روزی 10. 12 ساعت بخونم نتونستم پیش برم نا امید ...

خب دیگه مشکل همینه ، روزی ده دوازده ساعت برا کسیه که تو انسانی رتبه دو رقمی میخواد ... تو متوسط پنج ساعت بخون ولی همیشه بخون ، ینی هیچ روزی از درس جدا نباش ، مطمعنم یعنی مطمعنمممممممم که رتبت زیر دوهزار میشه 

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
میگه عربی همه حذف نکن 😪😪ضریبش 5 تاریخ و جغرافیا واینا هم 5 ریاضی 6 فنون 8

آره عربی مهمه تقریبا  ولی نمی ارزه که وقتتو بذاری اما روز کنکور خدای نکرده نتونی جواب بدی

میتونی بقول خودت لغت خوب بخونی فقط  یا پایه ام بخونی مثلا  یا هرسالی ک بلدتری

خب دیگه مشکل همینه ، روزی ده دوازده ساعت برا کسیه که تو انسانی رتبه دو رقمی میخواد ... تو متوسط پنج ...

😍😍😍😍😍😍ایشالا هر چی از خدا میخوای دو برابر بهت بده 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

آره عربی مهمه تقریبا  ولی نمی ارزه که وقتتو بذاری اما روز کنکور خدای نکرده نتونی جواب بدی میتو ...

دوازدهم رو بهتر میتونم جواب بدم چون امتحان دارم باید بخونم

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮