2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین قشنگا

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 20 پست
دوازدهم رو بهتر میتونم جواب بدم چون امتحان دارم باید بخونم

عااا افرین  اینم هس

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍😍😍😍ایشالا هر چی از خدا میخوای دو برابر بهت بده 

بخدا نصف مشکل کنکوریا اینه که فکر میکنن رقیباشون خیلی درس میخونن و اهدافشونو خیلی بالا میزارن در حالی که اصلا اینطور نیست ، رتبه پنج کنکور انسانی سه سال پیش از مدرسه ما بود(دبیرستان سابقم) ، امنه سادات موسوی ، تو مصاحبش گفته بود من روزی ۸ ساعت میخوندم ولی از سال دهم ... ببین حتی رتبه برتراشم ده ساعت درس نخوندن 

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
بخدا نصف مشکل کنکوریا اینه که فکر میکنن رقیباشون خیلی درس میخونن و اهدافشونو خیلی بالا میزارن در حال ...

آره من همه اش میگم طرف 12 ساعت میخونه پس من با 6 ساعت قبول نمیشم.... 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

پس عربی لغات رو حسابی میخونم که از روی لغات بتونم ترجمه هم بزنم ولی واسه اون فعل و..... های سختش در ...

خب بخوای ترجمه بزنی قواعدم لازمه

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤