2777
2789

یه نفر تعریف میکرد تو اتاق با نامزدش تنها بودن بعد پسره مجبور میشه چند دقیقه بره بیرون بعد دختره لباساشو درمیاره ک وقتی پسره اومد سورپرایز بشه بعد یهو مادرشوهروخواهر شوهرش میان تو اتاق...😆

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دخترلکستان     بیا سوتی هاتو در اختیار دوستان بزار😂😂♥️♥️

سوتی ندادم ولی پریود شدم حالم بد شد روز عقد😏😂شلوار سفیدم قرمز شد

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

تو اتاق بودیم خواهرشوهرم اومد در زد ما هم تازه عقد کرده بودیم فوری رفتم دم در دیدم هی خندش میگیره هی زمین و نگاه میکنه گفت چیزه هیچی اومدم بگم بیاید ناهار بهد که رفت دیدم دکمه‌ی بالای مانتوم باز مونده و افتاده بیرون حیثیتم رفت 😂🤭بديش اینه بعد پونزده سال هنوز یادشه 😐

من یه چیز میگم باورتون نمیشه من وشوهری دوتاییمون بچه درس خون ومثبت بودیم اصلا از س ک س هیچی نمیفهمیدیم بعد من رفته بودم آرایشگاه برای یه مجلس شوهرم منو دید وسط جمع زنونه اومد لبام رو بوسید عمه م ومامانش بلند گفتن لباش نههههه حالا شوهرم تو ماشین آروم در گوشم گفت چرا نباید لباتو ببوسم منم گفتم نمیدونم شاید چون رژم خراب میشه 

البته ۲۴ سال پیش

باز یه بار شوهرم اومد خونمون دم در یه پرده زده بودیم پای شوهرم رفت رو پرده از جاش در اومد افتاد زمین شوهرم بلند داد زد مامان پردتو کندم چندبار پشت سر هم کارد میزدی خون بابای خدابیامرزم در نمیومد