2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیز میگم باورتون نمیشه من وشوهری دوتاییمون بچه درس خون ومثبت بودیم اصلا از س ک س هیچی نمیفهمید ...

الهی عزیزم عشقتون پایدار 😂♥️🥰

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

یدونه هم سوتی داشتم بعد رابطه ....کاغذ دستمالی هارو تو نایلون گذاشته بودیم رو مبل بعد یادمون رفته بود رفته بودم بعد چند روز که دوستم آمد گفت بریم اتاق شما رفتیم خدا رحم کرد دخترع محو گل ها شده بود که نشستم رو نایلون گذاشتم جیبم😓😂😂😂🤣

ای وای😢 خیلی ناراحت شدم ان شاءالله خدا خودش کمکتون کنه بمونید برای هم 💔

باید یه عملی کنه

بعدش ممکنه دیگه هیچ وقت راه نره 

سر اون داره مجبورم میکنه کات کنم میگه عمرم تباه میشه باهاش

من و خواهرم با یکسال تفاوت سنی خیلی شبیهه هم هستیم 

خواهرم نامزد کرده بود دم در منتظرش بود برن بیرون من بادوستام قرار داشتم زودتر اماده شدم رفتم پایین تا رسبدم دم در دیدم تواغوش شوهر خواهرمم منو با خواهرم اشتباه گرفته بود

حلا منم رژ میزنم هی پاک میشه وقتی پیشمه تازه ی روزم جلوش گو....زیدم من ک هیچوقت جلو هیچکس حتی تو بچگی هم برام اتفاق نیفتاده حلا از شانس خوبم جلو نامزد عقدیم🤦😩اونم شنید چقد خندید دوس داشتم خودکشی کنم☹️ نکنه ب روم بیاره البته مال چند ماه پیشه

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
من یه چیز میگم باورتون نمیشه من وشوهری دوتاییمون بچه درس خون ومثبت بودیم اصلا از س ک س هیچی نمیفهمید ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین