2777
2789
عنوان

پدر جاریم....

171 بازدید | 13 پست

دو هفته پیش من و شوهرم دعوت شدیم عروسی خواهر جاریم یه شهر دیگه (شهرشون سرد و کوهستانیه) 

ماهم رفتیم و اونجا بچه ی من که دو ماهشه مریض شد و سرما خورد و تا همین لحظه کامل خوبه خوب نشده 

حالا پدر جاریم تصادف کرده و توی کماست و دکترا ازش قطع امید کردن بنده خدا (برای سلامتیش دعا کنید) حالا اگر خدایی نکرده فوت کنه باید دوباره بریم شهرستانشون 

من واقعا موندم چکار کنم از یه طرف برای بچم نگرانم چون می‌دونم دوباره مریض میشه و از طرفی میگم بخاطر جاریم 

چکار کنم توروخدا راهنماییم کنید 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که مشکلی پیش نمیاد ولی اگه واقعا امکانش نیست بری شوهرتو بفرست بره خودتم زنگ بزن به جاریت و عذرخواهی کن و تسلیت بگو دیگه قاعدتا درک میکنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

انشالله حالشون خوب بشه 

ولی اگه اتفاق بدی بیفته بنظرم برید وبعد از خاکسپاری برگردید 

اگه بچتون شیر خشکی هست بذارید پیش مادرتون

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
مامانم خودشم باید بیاد ولی من نگرانیم از سرمای هوا و شلوغی و گریه زاریاس 

با مامانتون برید

برای مراسم اول شما برید و تسلیت بگید، مامانتون تو خونه بچه رو نگهداره، بعدش برعکس

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مامانم خودشم باید بیاد ولی من نگرانیم از سرمای هوا و شلوغی و گریه زاریاس 

برای سرما که بچه کوچیکه خوب بپوشون ونهایت اینه که شما بیشتر وقت رو توماشین کنار بچتون باشید

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍