2777
2789
عنوان

همش آرایش میکنم که چی؟

200 بازدید | 31 پست

من که خسته شدم رسیدم به اینکه واقعا فقط بخوام به این دنیا و به این چیزا برسم هیچ و پوچه  همش آرایش میکنم و به خودم میرسم  همش دنبال این هستم  حالا چی روی مده حالا چه تیپی بزنم چی جوری بیشتر به چشم بیام  رسیدم به پوچی  تمومی هم که نداره 

واقعا میبینم هیچی تو دستم نیست . 

این همه به خودم میرسم اونوقت یه روز صبح که بیدار میشم میبینم یه جوش زده به جایی از صورتم مثل خاله قزی شدم تازه هی بزرگترم میشه . به خودم میگم که چی؟ این همه تلاشبرای چی؟ برای کی؟  فقط برای اینکه  یکی تو اتوبوس یا  تو خیابون منو ببینه و بلند یا توی دلش بگه  به به چه قدر به روزه و دل من غنج بره .همین؟؟؟؟ مسخره ست واقعا فقط همین.  فقط برای  همین یه جمله حرف باد هوا . خیلی مسخره ست 

یا  میگفتم نه نباید از بقیه دوستام کم بیارم اگه متفاوت بشم دوستامو از دست میدم آخرش هم تقی به توقی میخوره  یکی از  دوستام کات میکنه میره این دوستای بی وفا

چسبیدن به این چیزا خسته م کرده

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

حق داری

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی باطن مهم تره 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

آرایش زیاد اعتماد بنفس رو نابود میکنه و پوست رو از بین میبره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
نکن تو ذهنت باید قشنگ باشی نه که برای مردم قشنک باشی من فقط عروسی بشه ارایش میکنم اونم بعضی وقتا

خوش به حالت راحت و آزاد و بی دغدغه ای

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

واقعا درکم نمیکنم کسایی که همش رو مدن 😶 

خودمم لباسا دوسال پیشمو حتی میپوشم برامم مهم نیست مده یا ن یه مدت فک میکردم چون سنم داره میره بالا اینجوریم ولی الان حتی خانمایه ۴۰ ۵۰ ساله دنبال مدن 

خوش به حالت راحت و آزاد و بی دغدغه ای

عزیزم منم مثل شما بودم 

ارایش نکن زیاد هر وقت که دلت کشید برای دل خودت ارایش کن الان من چند وقت خیلی راحت بدون ارایش درمیام بیرون و فقط موقعی هایی که حوصلشو دارم و دلم می خواد ارایش میکنم

تو هم میتونی از همین فردا دیکه ارایش نکن چیزی که هستی رو دوس داشتع باش ینی صورت بدون ارایشت رو

چهره خودمو دوست دارمحالا هر عیبی هم که داره ولی فقط برا این که از بقیه کم نیارم این کارا رو میکنم 

یعنی اینجوریم که یه روزی آرایش نکنم یا لباسامو  ست نکنم انگار یه چیزی کمه 

قشنگ حس میکنم رفتارای دوستامو

مسخره ست دلم میخواد آزاد شم 

وقتی میبینم خانومای باحجاب یا چادری یا مانتویی چه آرامشی دارن حسرتشونو میخورم واقعا حس میکنم چقدر سطحم پایینه