2777
2789
عنوان

همش آرایش میکنم که چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست
چهره خودمو دوست دارمحالا هر عیبی هم که داره ولی فقط برا این که از بقیه کم نیارم این کارا رو میکنم&nb ...

تو‌هرچقدرم که  ارایش کنی خشگل کنی به خودت برسی

بازم هستن کسایی که از تو حذابتر باشن

عاشق فیس طبیعی خودت باش

والا فقط تو ایران دخترا انقد درگیر ارابشن

چون هنری جز زیبایی ندارن

به شخصیتت وجودت خودت اندامت غرورت شحاعتت بناز

نه ظاهر ارایش کرده ات

ونظر مردم به یه ورت باشه

فقط نظر خودت برات مهم باشه

لایک نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا اونقد ارایش میکردم ک اگ کسی فوت میشد روم نمیشد برم فاتحه وتسلیت بگم چرااا؟؟ چون باید بدون ارایش میرفتم ک خیلی سختم بود روم نمیشد ، اینقد ارایش میکردم ک وقتی ارایشی روی پوستم نبود صورتم عین روح میشد پوست کدر رنگ زرد وکلی ضعف های دیگ که نگم برات ولی حامله شدم بارداریم باعث شد ک کمتر بفکر خودرسیدگی باشم ببشترب سلامت بچم و خودم برسم  واسه همین یه عادت شد برام الان حتی ضدافتابم ندارم نقریبا۴سالی میشه دیگ سمت ارایش نمیرم فقظ تومهمونی اونم یه رژ و ریمل همین باورکن اونقد پوستم شفاف و بدون لکه شده ک نگو کلا پوستم زیرکرم و پنکیک خفه شده بود اون همه سال الان داره نفس میکشه و پشیونم ازاینک چرا اون همه خودمو اذیت میکردم اوایل بدون ارایش سختم بود فک میکردم هرکی منومیبینه مسخرم میکنه ولی ب مرور عادت شد برام حتی هرکی میدید میگف چقدپوستت بدون ارایش بهتره اون همه چی بود میمالیدی واقعا ما جای تو خسته میشدیم چقد وقت میزاشتی برای یه ارایش ک بری تاخیابون  خخخخ الان کلا راحت بدون دردسر یه رژ و ریمل تموم

اگه به خودت رسیدن جزئی از شخصیتت باشه و افراطی هم اینکارو نکنی هیچ وقت ازش خسته نمیشی

از آرایش خسته نشدم اما دلم میخواد راحت بی دغدغه باشم 

باورت نمیشه بعضی وقتا پیش یه خانومی میشینم تو اتوبوس که حتی یک تار موش هم بیرون نیست 

منهر دو سه دقیقه یبار تو آینه گوشیم نگاه میکنم ببینم مرتبم کرمم خراب نشده رژ لبمو دست نزدم توش خراب شه یا باد که میاد هش موهام پریشون میشه و همین جور دو دقیقه به دو دیقه اما اون خانومه راحت نشسته فقط گاهی وقتا به روسری ش دست میزنه که موهاش نیومده باشه بیرون یه کمی هم روسریش رو مرتب میکنه همین

چه قدر راحتن انگار فقط توجهشون به خداست خیلی دوستشون دارم 

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
[QUOTE=259911190]چهره خودمو دوست دارمحالا هر عیبی هم که داره ولی فقط برا این که از بقیه کم نیارم این ...

خیلی دوست دارم یه دوست با حجاب داشته باشم اما خب اینقدر خرابم ....فکر میکنم اونا تمایلی نداشته باشن البته رابطه دوستانه در حد کلاس داریما ولی صمیمی نه

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
تو‌هرچقدرم که  ارایش کنی خشگل کنی به خودت برسی بازم هستن کسایی که از تو حذابتر باشن عاشق فیس ...

آره واقعا به خودم و هم تیپیام که نگاه میکنم میبینم چقدر هممون سردر گمیم 

اصلا نمیدونیم میخوایم به چی برسیم به کجا برسیم .میبینم که هیچی تو دستمون نیس 

خیلی دوست دارم یه دوست با حجاب داشته باشم اما خب اینقدر خرابم ....فکر میکنم اونا تمایلی نداشته باشن ...

یعنی چی خرابم عزیزم لازم نیس حتما دوست باحجاب انتخاب کنی یکی مثل خودت انتخاب کن که پیشش خود واقعیت باشی باهاش راحت باشی 

یعنی چی خرابم عزیزم لازم نیس حتما دوست باحجاب انتخاب کنی یکی مثل خودت انتخاب کن که پیشش خود واقعیت ب ...

خب الان همیجوره  دوستامم مثل خودمن یکیشون بهتر یکیشون بدتر

خیلی دوست دارم یه دوست با حجاب داشته باشم اما خب اینقدر خرابم ....فکر میکنم اونا تمایلی نداشته باشن ...

دیونه خراب یعنی چی تو فقط جو زمانه به این سبک عادتت داده حالا کم کم کمرنگش کن آرایشتو تو خوبی که میخوای تغییر کنی

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

منم خیلی به خودم میرسم هم ارایش هم رنگ مو هم لباس ناز

عادت کردم همیشه و تو هرجمعی باید بهترین باشم

ولی واقعیت اینه که من لذت میبرم از زیبایی

نه فقط واسه خودم حتی واسه بقیه

ببینم دوستم موهاشو رنگ کرده چنان واسش ذوق میکنم و بهش میگم ناز شده

من روحیه ام این مدلیه یعنی اذیت نمیشم

فقط گاهی بابت هزینه ها عذاب وجدان میگیرم

همیشه خودمو با مدل ها و سلبریتی ها مقایسه میکنم😄 دست خودم نیس